Φωτεινή Παπαθεοδώρου: «Είχα κάνει δοκιμαστικό για τις Μέλισσες και τον Σασμό, αλλά με απέρριψαν»

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το «Μαύρο Ρόδο», τα σίριαλ για τα οποία πέρασε από δοκιμαστικό, αλλά και τη συνεργασία της με την Κατερίνα Διδασκάλου.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο μοναστήρι που επισκέφτηκε με την Κατερίνα Διδασκάλου, πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς.

«Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που πήγαμε στο μοναστήρι με την Κατερίνα. Η ιδέα του μοναχισμού με τρόμαζε λίγο, δεν ήξερα καθόλου αυτόν τον κόσμο. Όλες οι μοναχές ήταν πολύ φιλόξενες και μας βοήθησαν πολύ για να καταλάβουμε τι είναι αυτό που πάμε να κάνουμε», δήλωσε.

Όσο για τη συμμετοχή της στη σειρά του Mega και το πώς προέκυψε, ανέφερε: «Είχα κάνει κάστιγνκ για κάποιες άλλες σειρές που έγιναν στο παρελθόν και ενώ έφτασα αρκετά κοντά, δεν με πήραν στο τέλος. Οπότε, με είχαν στον νου τους για μελλοντικά πρότζεκτ. Μου ζήτησαν να κάνω ένα self-tape για τον ρόλο της καλόγριας και τους το έστειλα από το Λονδίνο, που βρισκόμουν τότε. Τους άρεσε και ήρθα στην Αθήνα να κάνω κι άλλα δοκιμαστικά».

«Είχα κάνει δοκιμαστικό για τις Μέλισσες και για τον Σασμό, αλλά με απέρριψαν», συμπλήρωσε η ηθοποιός, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τους ρόλους για τους οποίους την προόριζαν.

Τέλος, αναφέρθηκε στο «Μαύρο Ρόδο» και τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας. «Ο έρωτας του Πέτρου με την Ελισάβετ θα ολοκληρωθεί. Εκείνη θα νιώσει ενοχή, θα μιλήσει στα κοντινά της πρόσωπα, θα βρει συμπαράσταση. Ο Πέτρος δεν θα την πιέσει, χαλαρώνει λίγο και αυτό ίσως είναι για κακό, γιατί θα μας νευριάσει αρκετά με τη συμπεριφορά του», αποκάλυψε.

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.