«Φωτιές» άναψε η Γιάννα Αγγελοπούλου σε Π. Ψυχικό και Φιλοθέη! Η δεξίωση της χλιδής, οι σαμπάνιες, τα πούρα και ο Ρέμος

Δεξίωση ανείπωτης χλιδής πραγματοποιήθηκε στη χολιγουντιανή βίλα του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, μετά τη βάπτιση της εγγονής τους, κόρης του γιου τους Παναγιώτη και της Έλλης Παπαδιαμάντη.

Η εκδήλωση σημαδεύτηκε από ένα περιστατικό το οποίο προκάλεσε περιστασιακά αναστάτωση. Άγνωστοι επιχείρησαν με drone να απαθανατίσουν εικόνες από τη δεξίωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ευρύ κύκλο, με καλεσμένους περί τα 1.500 άτομα.

Για τον λόγο αυτό «επιστράτευσαν» ένα drone ωστόσο τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Ως εκ τούτου η οικογένεια Αγγελοπούλου είχε μεριμνήσει να υπάρχει ειδικός εκπαιδευτής άγριων πτηνών ο οποίος είχε εκπαιδεύσει καταλλήλως το γεράκι του, τη Ζήνα προκειμένου να εντοπίζει και να «εξολοθρεύει» drones.

Δείτε ακόμα:  ΣΚΑΪ: Τι αναφέρει για την κλήτευση του ΕΣΡ

Έτσι οι άγνωστοι – κατά πάσα πιθανότητα παπαράτσι – δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κανένα πλάνο από την εκδήλωση και διέφυγαν άπραγοι.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το drone προκειμένου να εντοπίσει την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του τηλεκατευθυνόμενου.

Ακούγονταν ο Ρέμος σε Ψυχικό – Φιλοθέη!

Στο μεταξύ όπως πληροφορείται το mononews.gr η δεξίωση ήταν ιδιαιτέρως λαμπερή, με πολλούς και υψηλούς καλεσμένους, ενώ live τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος.

Το πάρτι διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τη μουσική να πρωταγωνιστεί και τη σαμπάνια να ρέει άφθονη.

Δείτε ακόμα:  Επεισοδιακή σύλληψη του Γιώργου Μαυρίδη!

Πολλοί πάντως γείτονες διαμαρτυρήθηκαν εξαιτίας της δυνατής μουσικής, υπό τον Αντώνη Ρέμο, καθώς τα μουσικά «κύματα» έφθασαν έως τη Φιλοθέη!

europost.gr