Φώτης Σεργουλόπουλος: Εύχομαι το 2022 η οικογένειά μου να αναγνωριστεί ως ισότιμη με όλες τις άλλες

Στο πλατό της «Ελένης» βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε για την καριέρα και τη ζωή του.

«Με την Άννα Δρούζα ξεκίνησα στον Ant1 το 1997. Έψαχνε συμπαρουσιαστή. Τότε, έκανα ραδιόφωνο στο ‘Κλικ’». Το 1998 ήρθε η Μαρία Μπακοδήμου. Το ότι μείναμε 20 χρόνια στην τηλεόραση μαζί δεν είναι τυχαίο. Βγήκαμε το ‘98 και σταματήσαμε το 2008. 20 χρόνια ασταμάτητα».

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι είχαν νύξεις για σόλο καριέρα στην τηλεόραση και οι δυο τους.

«Μας είχαν κάνει κάποιες νύξεις για χώρια. Το ότι δεν είμαστε μαζί πλέον με τη Μαρία είναι κοινή απόφαση. Ήμασταν κύριοι του εαυτού μας και ξέραμε τι κάναμε. Στην κοινή μας τηλεοπτική ζωή αποφασίζαμε εμείς. Εμείς πήραμε απόφαση να τελειώσει.

»Όση επιτυχία κάναμε στο πρωινό στο MEGA, που μας έλεγαν ότι ήμασταν οι καλύτεροι, ποτέ δεν περάσαμε στα νούμερα την Ελένη Μενεγάκη. Δεν την περάσαμε ποτέ κάναμε όμως την παρουσία μας αισθητή. Το να μην είσαι 1ος στα νούμερα δε σε κάνει λιγότερο σημαντικό».

Για τις διαφορές της τηλεόρασης του τότε με το τώρα σημειώνει:

«Υπήρχε ανταγωνισμός και τα κανάλια από δικό τους συμφέρον δημιουργούσαν ότι έχουμε κόντρες. Προσωπικά δεν έχουμε κόντρα. Όταν έφυγα από τον Ant1 είχε πέσει ένα φιρμάνι ότι δε θα ‘πάτε απέναντι’. Οι εκπομπές έχουν αλλάξει γιατί είναι θέμα οικονομικό.

»Εμείς παλιά είχαμε ρεπορτάζ οι ίδιοι δεν χρησιμοποιούσαμε εικόνες από άλλα κανάλια και ίντερνετ. Είχαμε μεγάλες ομάδες δημοσιογράφων. Δε γινόταν αυτό το γκόσιπ που γίνεται σήμερα. που σχολιάζουν ό,τι βλέπουν στα κανάλια και το διαδίκτυο. Τότε υπήρχε μια δημιουργική ομάδα».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πλέον πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

«Αισθάνομαι ότι υπάρχει μια γκάμα μέσα μου. Το ότι φέτος βρίσκομαι στον «Πλάτανο» είναι μια πολύ μεγάλη χαρά γιατί ξανακάνω αυτό που ξεκίνησα να κάνω όταν βγήκα επαγγελματίας. Υπάρχει μια εξωστρέφεια στην ΕΡΤ που έχει ανθίσει τα τελευταία χρόνια. Μπήκα στη διαδικασία να αποδείξω ότι αυτό μπορώ να το κάνω», λέει για τον ρόλο του.

Ο παρουσιαστής μίλησε και για το #Metoo.

«Αυτήν την χρονιά οι γυναίκες βρήκαν τη φωνή τους και δε θα σταματήσουν. Είχαν μια καλή χρονιά, δύσκολη, αλλά κατάφεραν να πουν αυτό που έπρεπε».

Για τη Eurovision λέει:

«Η Αμάντα είναι μια καλλιτέχνης πάρα πολύ ωραία. Μου αρέσει που την βγάζουμε μπροστά».

Όσο για την ευχή του για το 2022:

«Εύχομαι η οικογένεια που ζει ο γιος μου να αναγνωριστεί σαν μία ισότιμη οικογένεια όπως όλων των υπόλοιπων παιδιών που ζουν σε όλο τον κόσμο. Θα ήθελα η οικογένειά μου να αναγνωριστεί σαν μια οικογένεια ίση με όλες τις άλλες και να έχει ίσα δικαιώματα το παιδί μου όπως όλα τα παιδιά του κόσμου».

 

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.