Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά έκαναν πρεμιέρα στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ έκανε πρεμιέρα για φέτος στη νέα της καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή με τίτλο «Πρωΐαν σε είδον την μεσημβρίαν» με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά. Πρόκειται για ένα δίωρο πρόγραμμα που συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Ακολουθούν χιουμοριστικά βίντεο, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις. Συνδυασμένα με ειδήσεις και συζητήσεις. Αυτά αποτελούν την πρώτη ύλη για το δίωρο, από τις 13:00 έως τις 15:00. Κύριος σκοπός είναι η ψυχαγωγία και η παρουσίαση όλων όσων μπορεί να μας ενδιαφέρουν.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά ψάχνουν και βρίσκουν απαντήσεις σε καθετί που μας απασχολεί σε όσα αλλάζουν καθημερινά γύρω μας. Διάσημα πρόσωπα κι ενδιαφέροντες καλεσμένοι θα βρίσκονται καθημερινά στο στούντιο για να μιλήσουν για τη ζωή τους και να απαντήσουν σε όσα θα θέλαμε να μάθουνε γι’αυτούς. Όλα αυτά φιλοδοξούν να γίνουν η ευχάριστη μεσημεριανή παρέα μας που θα μας κάνει να περάσουμε ευχάριστα και παράλληλα να ενημερωθούμε, αλλά και να βρούμε λύσεις και απαντήσεις σε θέματα της καθημερινότητας.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά από σήμερα ξεκίνησαν να μας κρατούν συντροφιά από σήμερ στο νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1. Με την επιστροφή του Φώτη στην τηλεόραση κατά την οποία δήλωσε ικανοποιημένος για την ομάδα των συνεργατών του. Ενώ η Τζένη Μελιτά δεν έκρυψε το άγχος της στην αρχή της εκπομπής. Και οι δύο τους πάντως ξεκίνησαν κάνοντας χιούμορ για τον τίτλο της εκπομπής τους και την προσθήκη που έκαναν όταν λόγω αλλαγής του προγράμματος χρειάστηκε να αλλάξουν ώρα προβολής.

Σκηνοθέτης: Κώστας Γρηγορακάκης
Αρχισυντάκτης: Γιώργος Βλαχογιάννης
Βοηθός αρχισυντάκτη: Ελένη Καρποντίνη
Συντακτική ομάδα: Ράνια Αλευρά, Σπύρος Δευτεραίος, Ιωάννης Βλαχογιάννης, Γιώργος Πασπαράκης, Θάλεια Γιαννακοπούλου
Ειδικός συνεργάτης: Μιχάλης Προβατάς
Υπεύθυνη καλεσμένων: Τεριάννα Παππά
Executive producer: Raffaele Pietra
Διεύθυνση παραγωγής: Λίλυ Γρυπαίου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.