Φωτίζεται η Τζον Κένεντι λόγω… προσφύγων


Ένα αίτημα ετών των κατοίκων που βρίσκονται στην περιοχή της Αγίας Μαγδαληνής φαίνεται πως βρίσκεται στο στάδιο της υλοποίησης ελέω του Κέντρο Προσφύγων που θα λειτουργήσει στις κατασκηνώσεις του Δήμου Ζωγράφου στη Ραφήνα.

Ποιο συγκεκριμένα στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο πάρθηκε η απόφαση για την επέκταση του δημοτικού φωτισμού ηλεκτροδότησης στην οδό Τζον Κένεντι μιας και δόθηκαν όλες οι απαραίτητες άδειες από την ΔΕΗ και το Δασαρχείο και με αφορμή την λειτουργία του Κέντρου φιλοξενίας προσύγων.

Το θέμα ήταν « Λήψη απόφασης περί έγκρισης επέκτασης δημοτικού φωτισμού και εργασιών ηλεκτροδότησης στην οδό Τζον Κένεντι»

Δείτε ακόμα:  Αποχέτευση: Το παραλιακό μέτωπο των Δήμών Σαρωνικού και Κρωπίας στο ΚΕΛ Κορωπίου – Παιανίας

Εισήγηση από τον κ. Μπουρνούς ο οποίος είπε ότι μετά από αιτήματα των κατοίκων της περιοχής καταφέραμε και πήραμε την έγκριση από τον ΔΕΔΗΕ για την επέκταση του δημοτικού φωτισμού για την ηλεκτροδότηση στην οδό Τζον Κένεντι με πύκνωση του δικτύου. Το κόστος θα είναι της τάξεως των 5.850 ευρώ

Ο κ. Φαφούτης στην τοποθέτηση του είπε ότι θα πρέπει να ευγνωμονούμε τους πρόσφυγες που λόγω της δημιουργίας του Κέντρου Προσφύγων μπορέσαμε και πήραμε την άδεια για την επέκταση του δημοτικού φωτισμού με τον κ. Μπουρνούς να λέει ότι το προσφυγικό ήταν εκείνο που έκανε τον δήμο να διαθέσει εκείνος τα χρήματα με τις αρμόδιες υπηρεσίες να δίνουν την έγκριση.

Δείτε ακόμα:  Τι αποφάσισε το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών για το λιμάνι της Ραφήνας

Ψηφοφορία
Ομόφωνα