Φουρθιώτης σε ρόλο… «Ξανθόπουλου» από τις φυλακές: «Δεν τρώω. Έχω μείνει 40 κιλά. Δεν μου δίνουν ούτε νερό»! Ζητάει να αποφυλακιστεί για λόγους υγείας…

Ο Μένιος Φουρθιώτης συνεχίζει τις προσπάθειες για αποφυλάκιση από τον Κορυδαλλό και κατέθεσε αίτημα επικαλούμενος προβλήματα υγείας.

Ειδικότερα, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής, προσκόμισε και τα σχετικά έγγραφα, ωστόσο η πρόταση του εισαγγελέα Πρωτοδικών, είναι απορριπτική, που σημαίνει πως ο κ. Φουρθιώτης θα παραμείνει προφυλακισμένος. Στην εισαγγελική πρόταση τονίζεται πως νοσήματα σαν του κ. Φουρθιώτη δεν καθιστούν αναγκαία μια αποφυλάκιση.

Εν τω μεταξύ, ο τηλεπαρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για τα όσα κυκλοφόρησαν περί του ότι ζητάει να φύγει από τον Κορυδαλλό και να μεταφερθεί στο Δρομοκαϊτειο!

Δείτε ακόμα:  Καπουτζίδης σε Μητσοτάκη: «Θέλω να ρωτήσω γιατί είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα»

Ο προφυλακισμένος πρώην μάνατζερ διευκρίνησε ότι “δεν θέλω να φύγω από εδώ. Θα σεβαστώ όποια απόφαση της Δικαιοσύνης”, αφού πρώτα έκανε την… αγιογραφία των υφυπουργών Οικονόμου και Νικολάου, αλλά και των ανθρώπων που εργάζονται στις φυλακές!

Τέλος, εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο για παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων καθώς, όπως είπε, είδε τον ιατρικό του φάκελο στα δελτία ειδήσεων των καναλιών και τον συνδικαλιστή να τον χαρακτηρίζει «ψώνιο», ενώ αποκάλυψε πως λόγω της ψυχογενούς νευρικής ανορεξίας από την οποία πάσχει, δεν τρώει και έχει μείνει 40 κιλά. Ο Φουρθιώτης υποστήριξε ακόμη ότι δεν του δίνουν ούτε εμφιαλωμένο νερό και πως δεν έχει ζητήσει καμία προνομιακή μεταχείριση.

Δείτε ακόμα:  Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω δάνεια - Ποιος θα ζήσει με 20.000 ευρώ τον χρόνο;»

patkiout.gr