«Φοβάμαι για τη ζωή μου»! Απειλητικά μηνύματα δέχεται η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου μετά την ανάρτησή της για τη δολοφονία της Καρολάιν!

Μετά το σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή της για το έγκλημα στα Γλυκά νερά, η συγγραφέας των best sellers, Χρυσηίδα Δημουλίδου, όπως αναφέρει σε μήνυμά της δέχεται απειλές για τη ζωή της, γεγονός που την έχει ρίξει ψυχολογικά.

Μάλιστα, τα μηνύματα που δέχεται είναι τέτοιας σοβαρότητας, που η Χρυσηίδα Δημουλίδου αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή της στην Έκθεση βιβλίου της Θεσσαλονίκης, μιας και η ασφάλειά της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η ίδια ανέφερε, ακόμα, ότι νιώθει τέτοιον εξευτελισμό μετά την επίθεση που δέχτηκε, που φοβάται μήπως βρεθεί σε κάποιο νοσοκομείο.

«Λυπάμαι πάρα πολύ όμως αναγκάζομαι να ακυρώσω την εμφάνιση μου στην Έκθεση βιβλίου Θεσσαλονίκης, στις 7 Ιουλίου, όπως και σε κάποιες άλλες εκδηλώσεις, διότι δέχομαι μηνύματα με ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ αν εμφανιστώ εκεί.

Ως εκ τούτου, τόσο εγω όσο και οι οργανωτές της εκδήλωσης θεωρούν πως δεν πρέπει να παρευρεθώ για την ασφάλεια μου. Όλα τα μηνύματα με τα ονόματα και τις απειλές, έχουν φωτογραφηθεί και θα παραδοθούν εκεί που πρέπει.

Λυπάμαι αφάνταστα για αυτή την ακύρωση, περίμενα πως κι πώς να σας ξανασυναντήσω όμως δεν θέλω να διακινδυνεύσετε και εσείς οι ίδιοι εξ αιτίας μου…Αισθάνομαι τόσο άσχημα, δέχομαι τέτοιο άδικο εξευτελισμό, που φοβάμαι μη βρεθώ σε κάποιο νοσοκομείο. Στα αλήθεια, γιατί να συνεχίζεις να ζεις σε τέτοιο κόσμο όταν η αγάπη σου και προσφορά για τον άνθρωπο μεταφράζεται ως κακό; Πόσο λυπάμαι…», έγραψε η Χρυσηίδα Δημουλίδου.

patkiout.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.