Γ΄Εθνική: “Βόμβα” στον Όμιλο της Θύελλας Ραφήνας για τα μπαράζ – Άγνωστο το μέλλον του Πανιωνίου!

Στον Πανιώνιο πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την είσοδό τους στα μπαράζ για την άνοδο, όπου θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων και με τη Θύελλα Ραφήνας, ωστόσο η ομάδα της Νέας Σμύρνης μπαίνει σε μπελάδες και όπως όλα δείχνουν δεν μπορεί να ανέβει κατηγορία.

Λίγες ημέρες μετά τους πανηγυρισμούς του Πανιωνίου για την 1η θέση στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, στη Νέα Σμύρνη κάθονται σε…αναμμένα κάρβουνα και το πρόβλημα είναι τεράστιο!

Δείτε ακόμα:  Παπαδιονυσίου, Γ. Τσούκας & Ζαφειρόπουλος συνεχίζουν στην Τριγλία

Όπως αναφέρει το fosonline.gr, ο λόγος είναι πως η τροπολογία που σχετίζεται με τη μεταβίβαση των χρεών των ποδοσφαιρικών ομάδων προς το Δημόσιο στα φυσικά πρόσωπα αναμένεται να αποσυρθεί!

Η συγκεκριμένη τροπολογία είχε συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο Αυγενάκη και είχε κατατεθεί στη γραμματεία της κυβέρνησης για να τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή εντός του αυτού του μήνα, αλλά αποφασίστηκε τελικά να αποσυρθεί!

Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Πανιώνιος για να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες και φύγει από την Γ’ Εθνική θα πρέπει να καλυφθούν τα χρέη προς το Δημόσιο που ξεπερνούν τα 8 εκατομμύρια ευρώ!