Γ. Χατζηθεοδοσίου στην κοπή της πίτας του Ε.Ε.Α.: “Στο Επιμελητήριο μας δεν υπάρχουν κόμματα. Μόνο μας μέλημα η στήριξη των μικρομεσαίων

Ήταν όλοι εκεί. Δείγμα της υπερκομματικής ταυτότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Πολιτικοί που εκπροσώπησαν τα κόμματα, εκπρόσωποι των μικρομεσαίων, δήμαρχοι και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρόεδροι επιμελητηρίων, ακαδημαϊκοί, στελέχη επιχειρήσεων, δημοσιογράφοι καθώς και εργαζόμενοι του Ε.Ε.Α. παρέστησαν στη μεγάλη γιορτή για την κοπή της παραδοσιακής πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Παρασκευή το βράδυ, 19 Ιανουαρίου 2024 σε γνωστό αθηναϊκό κέντρο διασκέδασης.

Η επιτυχία της εκδήλωσης ανέδειξε με τον πλέον εμφανή τρόπο τον αναβαθμισμένο ρόλο του Επιμελητηρίου στην προσπάθεια έκφρασης των θέσεων των μικρομεσαίων και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Στη διαχρονική προσφορά του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και κυρίως στην συμβολή του για τη στήριξη του επιχειρείν και την αντιμετώπιση των αλλεπάλληλων κρίσεων, εστίασε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου. «Στο Επιμελητήριο, το μόνο που υποστηρίζουμε είναι το καλό των μικρομεσαίων», τόνισε χαρακτηριστικά προκειμένου να αναδείξει την απουσία μικροκομματικών συμφερόντων και πρακτικών μεταξύ των μελών της Διοίκησης, ενώ έδωσε έμφαση στην παροχή 42 ανταποδοτικών υπηρεσιών προς τα μέλη του, στην οικονομικά χρηστή διοίκηση που αποτυπώνεται στην αύξηση του αποθεματικού, στις στοχευμένες δράσεις του για την ψηφιακή μετάβαση των μελών του αλλά και στο κοινωνικό του έργο.

Από τους προσκεκλημένους παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό, κατά σειρά, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Συντονιστής Τμήματος Μικρομεσαίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Κοτίδης, ο βουλευτής του κόμματος «Σπαρτιάτες» Αθανάσιος Χαλκιάς, ο βουλευτής της Νίκης Νικόλαος Βρεττός, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το «παρών» έδωσαν ακόμη η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Μιλένα Αποστολάκη, Χριστίνα Σταράκα και Μανώλης Χριστοδουλάκης, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ, η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Έλενα Κουντουρά, ο ΓΓ Αιγαίου και Νησιώτικης Πολιτικής Εμμανουήλ Κουτουλάκης.

Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση παρέστησαν ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, η Δήμαρχος Ραφήνας- Πικερμίου, Δήμητρα Τσεβά Μήλα, οι Αντιπεριφερειάρχες Αττικής Κωνσταντίνος Ζώμπος και Βασίλης Λώλος.

Από τον χώρο των ακαδημαϊκών ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά Μιχάλης Σφακιανάκης και ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Σπυρίδων Κίντζιος, από τον τραπεζικό τομέα ο Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Θεόδωρος Πελαγίδης, ενώ από την επιμελητηριακή κοινότητα ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γεώργιος Παπαμανώλης- Ντόζας , ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτιος Δαμούλος και ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Λουζιώτης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Χατζηθεοδοσίου έκανε ειδική αναφορά στη βαρύτητα που δίνει το Επιμελητήριο στη γυναικεία επιχειρηματικότητα, παρουσιάζοντας τη νέα σύνθεση της αρμόδιας Επιτροπής του Ε.Ε.Α., με την Πρόεδρό της Νάντια Σταυρογιάννη να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό, ενώ για την συμβολή της γυναίκας στο σύγχρονο επιχειρείν τοποθετήθηκαν και οι γυναίκες πολιτικοί.

Χαιρετισμό απηύθυναν και όλα τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Ε.Ε.Α. τα οποία έκοψαν την πίτα και συγκεκριμένα ο Γιώργος Καββαθάς ο οποίος συμμετείχε στην εκδήλωση και με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, καθώς και οι κ.κ. Νίκος Γρέντζελος, Νίκος Κογιουμτσής, Ηλίας Μάνδρος, Δημήτρης Γαβαλάκης, Παναγιώτης Παντελής, Γιάννης Βαφειαδάκης, Γιώργος Ζηκόπουλος.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν επίσης τα στελέχη της διεύθυνσης του Επιμελητηρίου, εργαζόμενοι και ειδικοί συνεργάτες του φορέα και ο Πρόεδρος της συμβουλευτικής αναπτυξιακής εταιρείας του Ε.Ε.Α., “Αρωγός”, Δημήτρης Βαρδακώστας.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Χριστίνα Βίδου, ενώ η βραδιά έκλεισε με τους παριστάμενους να απολαμβάνουν το πρόγραμμα που προσέφεραν ο Δημήτρης Μπάσης και άλλοι δημοφιλείς καλλιτέχνες.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.