Γ. Δαβερώνης: Η εστίαση έχει στοχοποιηθεί, η κυβέρνηση λειτουργεί “έρασιτεχνικά”

Για τους περισσότερους εργαζόμενους στην εστίαση σήμερα είναι η τελευταία μέρα στη δουλειά, αλλά και για πελάτες, η σημερινή είναι η τελευταία μέρα που θα μπορέσουν να συναντηθούν στα αγαπημένα τους στέκια για καφέ, ποτό ή φαγητό καθώς από αύριο ξεκινά το κλείσιμο των χώρων εστίασης για 30 μέρες.

Η ανησυχία των εργαζομένων αλλά και των επιχειρηματιών του κλάδου είναι μεγάλη καθώς ενώ ακόμα δεν έχουν συνέλθει από το πρώτο lockdown, αναγκάζονται να κλείσουν ξανά τις επιχειρήσεις τους για ένα διάστημα που ενώ αρχικά έχει διάρκεια ενός μήνα, πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται ότι μπορεί να παραταθεί για ακόμα περισσότερο.

Δείτε ακόμα:  Κρατούμενος ζήτησε να πάει τουαλέτα και απέδρασε!

Για το θέμα αυτό μίλησε στην εκπομπή των Γ. Ψάλτη – Π. Χατζηδημητρίου στον Real FM, ο Γιάννης Δαβερώνης, πρόεδρος της Ένωσης Εστιατορίων και Συναφών Αττικής, ο οποίος ανέφερε πως η εστίαση έχει στοχοποιηθεί.

Ανέφερε πως η Κυβέρνηση λειτουργεί “ερασιτεχνικά”, όσον αφορά τα μέτρα στήριξης ενώ τόνισε πως η επιστρεπτέα προκαταβολή θα πρέπει να γίνει ΜΗ επιστρεπτέα όσο αφορά τον κλάδο της εστίασης

Ακούστε όσα είπε ο κ Δαβερώνης ΕΔΩ