«Γαλάζια» μάχη στην Ανατολική Αττική! Η «σφαγή» των υπουργών – Έξι υποψήφιοι για τέσσερις θέσεις

«Σφαγή» γίνεται στο Γαλάζιο» στρατόπεδο στην Ανατολική Αττική για μια βουλευτική έδρα.

Στην καλύτερη περίπτωση η ΝΔ εκτιμάται ότι θα βγάλει στη συγκεκριμένη περιφέρεια τέσσερις έδρες, ενώ οι βασικοί είναι τουλάχιστον έξι!

Οι νέες υποψηφιότητες δυο ακόμα υπουργών (πέραν του Μάκη Βορίδη), του Στέλιου Πέτσα και της Σοφίας Ζαχαράκη, βάζει φωτιά στα …τόπια.

Προστίθεται, βλέπετε, στις υποψηφιότητες του Βασίλη Οικονόμου, που δεν έχει χάσει εκλογική μάχη, της Γεωργίας Μαρτίνου (που δεν επιβεβαιώνει επισήμως τις φήμες που κυκλοφορούν ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια) και του πολύπειρου (και αδικημένου) Γιώργου Βλάχου που επί χρόνια έχει αναπτύξει δεσμούς προσωπικούς δεσμούς με την κοινωνία.

Ήδη, πάντως, ξεκίνησαν και οι συμμαχίες, με τις πληροφορίες να φέρουν τον Μάκη Βορίδη και τον Βασίλη Οικονόμου να συνεργάζονται, πολύ περισσότερο που ο Στέλιος Πέτσας φέρεται να διεκδικεί ακόμα και την πρωτιά. Η δε Σοφία Ζαχαράκη, που έχει αφήσει πολύ καλή εντύπωση σε όποια θέση έχει υπηρετήσει-τώρα υφυπουργός Τουρισμού.

Όλα αυτά, όμως, με τα δεδομένα ότι οι εκλογές θα γινόταν τον Σεπτέμβριο. Τώρα, που όπως όλα δείχνουν οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη, τα «γαλάζια μαχαιρώματα» στην Ανατολική Αττική «θα δώσουν και θα πάρουν»!

ΥΓ: Για τον Μάκη Βορίδη, η πρώτη θέση είναι ζήτημα τιμής!

Β. Σκ.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.