Γέλιο! Οι «Ράδιο Αρβύλα» τρόλαραν τη Χριστίνα Μπόμπα και τη «lifestyle καραντίνα»

Ως γνωστόν, όλοι #ΜένουμεΣπίτι και πλέον ακολουθούμε όλο και αυστηρότερα μέτρα για την προστασία του εαυτού μας και των γύρω μας από τον κορονοϊό.

Οι Ράδιο Αρβύλα ωστόσο, κατάφεραν να γυρίσουν ένα ακόμα επεισόδιο τις προηγούμενες ημέρες και να το βγάλουν στον διαδικτυακό «αέρα» του YouTube. Στο 2ο live streaming επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα, ο κορονοϊός είχε περίοπτη θέση. Τα έχουμε πει άλλωστε, το χιούμορ σώζει ζωές.

Οι Ράδιο Αρβύλα διάλεξαν τη Χριστίνα Μπόμπα και τη δική της περιπέτεια με τον κορονοϊό, για να τρολάρουν τη “lifestyle καραντίνα” των διασήμων.

Οι Ράδιο Αρβύλα αναπαράστησαν τη συνέντευξη που παραχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα στον Νίκο Χατζηνικολάου και το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό. Μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης σε ρόλο Νίκου Χατζηνικολάου ρώτησε τον Γιάννη Σερβετά σε ρόλο Χριστίνας Μπόμπα για τα «συμπτώματά» της.

Όπως είναι γνωστό, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram. Διηγήθηκε την περιπέτεια της υγείας της, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη. Την επομένη βγήκε σε live σύνδεση στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και μίλησε για την κατάστασή της. Λίγες ημέρες μετά και ο σύζυγός της γνωστοποίησε ότι πάσχει από τον νέο κορονοϊό.

«Γίνεται παρακολούθηση των celebrities, τι κάνουν και πώς ανταποκρίνονται από διάφορα μέσα. Δεν είμαστε με τα καλά μας. Έπρεπε κάποιος να ενσαρκώσει και σατιρικά για όλους αυτούς, αυτό το τίποτα, το απόλυτο τίποτα», είπε ο Αντώνης Κανάκης, προλογίζοντας το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για τη Χριστίνα Μπόμπα, στο οποίο πρωταγωνίστησε ο ίδιος και ο Γιάννης Σερβετάς.

«Ευτυχώς ο κίνδυνος πέρασε. Για να καταλάβετε, χθες πριν φάω τη σούπα μου πήγα να τη φωτογραφίσω για να την ανεβάσω στο Instagram. Και ένιωσα τόσο εξαντλημένη που δεν μπόρεσα καν να τραβήξω τη φωτογραφία, πόσο μάλλον να την ανεβάσω», είπε ο Γιάννης Σερβετάς – Χριστίνα Μπόμπα.

Όπως τόνισε στη συνέχεια ο Γιάννης Σερβετάς ο κίνδυνος πλέον πέρασε. «Σήμερα ευτυχώς νιώθω πολύ καλύτερα. θα ανεβάσω το φαγητό μου, θα κάνω story ένα ντουζάκι που θα κάνω το βράδυ κι αν τυχόν ενεργηθώ θα το μεταδώσω live streaming» σημείωσε στη συνέχεια ο Γιάννης Σερβετάς. «Ο κόσμος είχε ανάγκη από έναν αληθινό Instagram influencer να τον ενημερώσει γι’ αυτό το σοβαρό θέμα», ανέφερε στη συνέχεια το σενάριο των Ράδιο Αρβύλα.