Γερ. Βουδούρης: «Θα δουλέψουμε με τον Βαγγέλη Μπουρνούς για την ανάπτυξη και την Ευρωπαϊκή εξέλιξη της Ραφήνας & του Πικερμίου»

Άλλη μια εξέχουσα πολιτική προσωπικότητα της Ραφήνας, αυτή του Γεράσιμου Βουδούρη, έρχεται να ενισχύσει το συνδυασμό της παράταξης ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς.

Ο κ. Βουδούρης με πολύχρονη διοικητική και οργανωτική εμπειρία σε σημαντικές θέσεις της δημόσιας διοίκησης, όπως μεγάλων ασφαλιστικών Οργανισμών (ΟΑΕΕ – ΕΟΠΥΥ) αλλά και με μεγάλη επιρροή στην τοπική αυτοδιοίκηση, αποφάσισε να συστρατευθεί με τον κ. Μπουρνούςώστε «να εργαστούν από κοινού για το ευρωπαϊκό μέλλον της Ραφήνας και του Πικερμίου».

Η ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση έχει μακρά ιστορία. Στις δημοτικές εκλογές του 2002 διεκδίκησε την ψήφο των Αθηναίων πολιτών και κατέλαβε τη θέση του πρώτου επιλαχόντα με 5000 σταυρούς. Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας τόσο το 2006, όσο και το 2014.

Ο Γεράσιμος Βουδούρης απέστειλε στην εφημερίδα μας μια λιτή αλλά περιεκτική ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του την οποία δημοσιεύουμε:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΒΟΥΔΟΥΡΗ
Αποδεχόμενος την πρόταση του Δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς να είμαι υποψήφιος με την δημοτική παράταξη ΄΄ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ΄΄, θέτω στην διάθεσή του την πολύχρονη εμπειρία μου και την απεριόριστη διάθεση για προσφορά.
Για να δούμε μαζί με τον Βαγγέλη Μπουρνούς γελαστά και χαρούμενα παιδιά, βλέμματα ελπίδας και ικανοποίησης στα πρόσωπα των Δημοτών.
Θα δουλέψουμε για μια άλλη Ραφήνα-Πικέρμι της ανάπτυξης και της Ευρωπαϊκής εξέλιξης.
Γεράσιμος Βουδούρης
Ιατρός-Παθολόγος

Πηγή: Εφημερίδα Polis

Διαβάστε επίσης