Γέρακας: Ενημέρωση της Τροχαίας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο για την οδική ασφάλεια (φωτό)

Ημερίδα με θέμα την οδική ασφάλεια πραγματοποιήθηκε στο 1ο δημοτικό σχολείο Γέρακα, από αρμόδια στελέχη της Τροχαίας, μετά από πρόσκληση του διευθυντή του σχολείου.

Τα παιδιά που παρακολούθησαν την ημερίδα ενθουσιάστηκαν ενώ οι δάσκαλοι ευχαρίστησαν θερμά τους αστυνομικούς που με αμεσότητα και θετική ενέργεια πραγματοποίησαν το μάθημα της κυκλοφοριακής αγωγής. Ενόψει των εορτών οι μαθητές πήραν ένα χρήσιμο μάθημα προκειμένου να κυκλοφορούν με ασφάλεια σε πόλεις και χωριά πεζά ή με ποδήλατο.

Αρμόδιοι για την παρουσίαση ήταν ο Α/Β κ.Παλαιολογος Ανδ.(Αξιωματικός) Αρχ/κας κ.Αποστολοπουλος Δημ.(Υπαξιωματικός) Αστ/κας κ.Μητσιος Φίλ.(στέλεχος ) Αστ/κας κ.Τσιριγκα Βικ.(στέλεχος).

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής, είναι «αρωγός πάντα σε τέτοιες θετικές ενέργειες που βοηθούν στην συνεργασία μεταξύ φορέων, στην ανάπτυξη της εμπιστοσύνη μεταξύ των ένστολων και της κοινωνίας. Επίσης χαιρόμαστε που οι συνάδερφοι μέλη της Ένωσης μας ανάμεσα τους και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, Δημήτρης Αποστολόπουλος, απέσπασαν θετικά σχόλια από γονείς και καθηγητές. Στο μέλλον παρόμοιες ενέργειες έχουν προγραμματιστεί να γίνουν υπό την αιγίδα μας, πράγμα που έχουμε κάνει ξανά προηγούμενος αφού η εκπαίδευση και τα τροχαία ατυχήματα είναι ένα στοίχημα διαρκείας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.