Γέρακας: «Ήταν ήρεμο παιδί, ένιωθε φόβο», λένε για τον μαθητή που πήγε στο σχολείο με αεροβόλο (φωτό & βίντεο)

«Φέρνουν μέχρι και μαχαίρια» λένε συμμαθητές του

Μαθητές του σχολείου στο Γέρακα, όπου μαθητής της Α’ Γυμνασίου, εντοπίστηκε έχοντας μαζί του αεροβόλο όπλο επειδή του έκαναν bullying μιλούν στο Newsbeast για το περιστατικό, κάνουν λόγο για συμμορίες που δρουν στο σχολείο ενώ, όπως λένε ο συγκεκριμένος μαθητής ήταν ένα ήρεμο παιδί, που απλά φοβήθηκε.

«Ξέρω ότι κάποια παιδιά είναι συμμορίες. Παιδιά της Γ’ γυμνασίου εκφοβίζουν άλλα παιδιά, τους κάνουν bullying, μπορεί να φέρουν μέχρι και μαχαίρια στο σχολείο χωρίς να το ξέρουν οι γονείς τους ή καθηγητές» λέει μία μαθήτρια.

«Μου έχουν πει κάποια παιδιά ότι αυτές οι συμμορίες τους εκφοβίζουν και μπορεί να τους κυνηγάνε κιόλας εκτός σχολείου και να τους κάνουν bullying» συγκλονίζει ενώ σε ερώτηση για το τι κάνει η διεύθυνση του σχολείου ή οι καθηγητές λέει: «Οι διευθυντές προσπαθούν να κάνουν κάτι αλλά πιο πολύ ασχολούνται με άλλα πράγματα παρά με αυτό».

Δείτε ακόμα:  Νέο Πυροφυλάκιο στον Δήμο Παλλήνης στην θέση «Λόφος Πηγής» (φωτό)

«Εμείς μάθαμε ότι ένα παιδί έφερε χθες ένα αεροβόλο για προστασία γιατί κάποια παιδιά νομίζω τον απειλούσαν. Ήθελε να φοβίσει εκείνους που τον απειλούσαν όπως μάθαμε» λένε στο Newsbeast μαθητές του σχολείου στο Γέρακα.

«Ήταν ήρεμο παιδί, ένιωθε φόβο» λένε τα παιδιά σε ερώτηση για τον μαθητή που έφερε το αεροβόλο ενώ για το πώς έγινε γνωστό το περιστατικό απαντούν ότι «ένα άλλο παιδί πήγε και είπε στη διευθύντρια ότι έχει αεροβόλο»

Δείτε ακόμα:  Αυτά είναι τα Πόθεν Έσχες των Δημάρχων της Ανατολικής Αττικής

«Τον απειλούν παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας ότι θα τον χτυπούσαν» καταλήγει ο μαθητής.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ, ο 13χρονος μαθητής που συνελήφθη, ανέφερε ότι δεχόταν συνεχώς μπούλινγκ και απειλές, μάλιστα, κατά της ζωής του από άλλους μαθητές και σε κάποια στιγμή άρχισε να πηγαίνει στο σχολείο με ένα αεροβόλο που υπήρχε στο σπίτι του.

Η διευθύντρια του σχολείου, που αντιλήφθηκε ότι ο μαθητής οπλοφορούσε, ειδοποίησε την Αστυνομία που έσπευσε στο σχολείο και από την έρευνα που πραγματοποίησε βρήκε στην τσάντα του ένα αεροβόλο και ένα πολυεργαλείο με κατσαβίδι. Ο 13χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα. Σημειώνεται ακόμη, ότι σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των γονέων του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Δείτε ακόμα:  Ένωση Γονέων Παλλήνης: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης