Για το MasterChef δεν υπάρχει lockdown! Πώς θα μετακινηθούν οι υποψήφιοι σεφ από όλη την Ελλάδα

Σε «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο τηλεοπτικός σταθμός Star, ο οποίος ψάχνει να βρει τρόπο για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του επόμενου MasterChef μέσα σε συνθήκες lockdown λόγω κορονοϊού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο «Έλα Χαμογέλα» το κρίσιμο ζήτημα για την παραγωγή είναι πώς θα καταφέρουν να φέρουν στην Αθήνα τους υποψήφιους σεφ από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, τους παίκτες δηλαδή που συμμετέχουν στις αρχικές οντισιόν.

Δείτε ακόμα:  MasterChef: Μεγάλο φαβορί έχασε στην μονομαχία κι αποχώρησε πρόωρα από τον διαγωνισμό

Φέτος, λόγω κορονοϊού, οι κριτές του MasterChef δεν θα ταξιδέψουν σε άλλες πόλεις για τις οντισιόν και τα γυρίσματα θα γίνουν στην Αθήνα. Η μετακίνηση των παικτών από όλη την Ελλάδα θα εξασφαλιστεί με ειδικές άδειες από τη Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για παίκτες του MasterChef που θα μεταβούν στην Αθήνα για συγκεκριμένο αριθμό ημερών (2-3 ημέρες) με αυστηρές προδιαγραφές. Οι υποψήφιοι σεφ θα μένουν σε ξενοδοχείο, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: Σε σοβαρή κατάσταση, για πέμπτη μέρα στο νοσοκομείο, ο Κώστας Σπυρόπουλος!

Στο τραπέζι των λύσεων για το «MasterChef lockdown edition» είχε πέσει και ο «περιορισμός» σε ένα σπίτι των τριών κριτών – Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου – μια ιδέα που δεν θα υλοποιηθεί. Τα γυρίσματα του MasterChef σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ξεκινούν άμεσα. Το επόμενο MasterChef αποτελεί την πέμπτη σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής στο Star. Το MasterChef 4 και τα 50.000 € είχε κερδίσει ο 24χρονος Σταύρος Βαρθαλίτης από τα Ανω Λιόσια

Δείτε ακόμα:  MasterChef Spoiler (13/4): Ανατροπή! Οι παίκτες που επιστρέφουν

ethnos.gr