Γιάννης Φλωρινιώτης: Συντετριμμένη η οικογένειά του, η σύζυγος και τα τρία παιδιά του

Σε κλίμα μεγάλης οδύνης αποχαιρέτησαν τον Γιάννη Φλωρινιώτη οι δικοί του άνθρωποι, η σύζυγός του Μάχη και τα τρία του παιδιά, ο Σάββας, ο Νίκος και η Άννα Φλωρινιώτη.

Η οικογένειά του παραμένει συγκλονισμένη από τον θάνατο του τραγουδιστή που άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Τρίτη (6/6) στο νοσοκομείο Σωτηρία μετά από σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό με την υγεία του.

Ο αξέχαστος καλλιτέχνης είχε εισαχθεί δέκα μέρες πριν στο νοσοκομείο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα όμως τις τελευταίες μέρες η κατάστασή του επιδεινώθηκε μέχρι που έπαθε ανακοπή. Οι ώρες που ακολούθησαν ήταν πολύ κρίσιμες για την υγεία του και οι γιατροί ενημέρωναν συνεχώς τους δικούς του ανθρώπους, δίνοντάς τους ελάχιστες ελπίδες για να επιβιώσει.

Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του

Η Αννούλα Φλωρινιώτη δεν είχε φύγει στιγμή από το πλευρό του, ελπίζοντας σε ένα θαύμα, όπως βέβαια και τα άλλα δύο του παιδιά και η γυναίκα του που στάθηκαν βράχοι δίπλα του, κάνοντας τις προσευχές τους ώστε ο Γιάννης Φλωρινιώτης να βγει νικητής από αυτή την τόσο μεγάλη δοκιμασία.

Όμως, δεν τα κατάφερε και το μεσημέρι της Τρίτης έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, βυθίζοντας την οικογένειά του στο απόλυτο πένθος.

Σήμερα (9/6) τα τρία του παιδιά και η Μάχη Φλωρινιώτη τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία συντετριμμένοι όλοι τους από την απώλειά του.

gossip-tv.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.