Γιάννης Γιοκαρίνης: Πάλεψα 13 χρόνια με τον αλκοολισμό

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο MEGA Καλημέρα, μίλησε για τον εθισμό του και την απεξάρτησή του από το αλκοόλ, την σύζυγό του Σοφία αλλά και το τραγούδι.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για το πολυσυζητημένο λουκ του. «Να βλέπεις την γάτα αυτή να παίζει, να μπαίνει μες στα μαλλιά μου να τρελαίνεσαι», λέει χιουμοριστικά. Επιπλέον, μίλησε για το σπίτι του στην Σαλαμίνα, στο οποίο ονειρεύεται να στήσει ένα κοτέτσι.

«Στη Σαλαμίνα έχω ένα οικοπεδάκι με ένα σπίτι, που έφτιαξε ο μπαμπάς μου, με κοτούλες και μποστάνι θα φτιάξουμε ένα κοτέτσι για τις καινούριες κότες που θα πάρουμε», ενώ αναφέρθηκε στη σύζυγό του Σοφία, η οποία τον στήριξε στις δύσκολες στιγμές του, στην περίοδο του εθισμού του στο αλκοόλ.

Δείτε ακόμα:  O Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει μετά από έντεκα χρόνια απουσίας! Η πρώτη φωτό

Ο τραγουδιστής που σπούδασε εργοδηγός- ηλεκτρολόγος δεν πήρε ποτέ το πτυχίο του, καθώς από 9 χρονών που ασχολείται με τη μουσική η οποία και τελικά τον κέρδισε.

Η εξάρτηση

«Περάσαμε πολύ μεγάλο λούκι. Με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ έκανε πολύ μεγάλο αγώνα και είμαι υπερήφανη, ο Γιάννης είναι πολύ δοτικός άνθρωπος», λέει η Σοφία Μιχαλοπούλου, η σύζυγος του τραγουδιστή.

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι πάλεψε με τον εθισμό του 13 χρόνια και πως εάν δεν σταματούσε αυτή η κατάσταση θα είχε φύγει από τη ζωή, όπως πολλοί φίλοι του.

Δείτε ακόμα:  Άρτεμις Αλεξανδράτου: Με τη Τζούλια έχουμε να μιλήσουμε από το 2010

Για την περιβόητη «Ευλαμπία» που έκανε μεγάλη επιτυχία είπε: «Την «Ευλαμπία» δεν ήθελα να την βάλω στο δίσκο, έχω και μια θεία Ευλαμπία. Η μαγκιά της με έκανε να χρησιμοποιήσω το όνομα».

Το τελευταίο άλμπουμ του Γιάννη Γιοκαρίνη έχει τίτλο «Είμαι ελεύθερος» στο οποίο πολλά τραγούδια έχει γράψει η Σοφία, με τον τραγουδιστή να εμφανίζεται στο «Κύτταρο» για άλλες 2 Παρασκευές.