Γιάννης Καλλιάνος: “Λύγισε” on air για τους γονείς του που νοσηλεύονται με κορονοϊό

Ο Γιάννης Καλλιάνος “λύγισε” on air όταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Ευαγγελάτο για την κατάσταση της υγείας των γονιών του, οι οποίοι νοσούν με κορονοϊό.

“Γιάννη πως είναι οι γονείς σου;” τον ρώτησε ο δημοσιογράφος με τον βουλευτή της ΝΔ και μετεωρολόγο να απαντά ότι είναι στο νοσοκομείο και να αδυνατεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Επειδή δεν μπορούσε να μιλήσει από την συγκίνηση, η εκπομπή πήγε σε διαφημιστικό διάλειμμα για να αποφορτιστεί η ατμόσφαιρα. Όπως είπε, όταν επανήλθε η σύνδεση, ελπίζει ότι και οι δύο θα πάνε καλά.

“Πρέπει να πειστεί ο κόσμος ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν και να αφήσουν τις παρανοϊκές σκέψεις ότι δεν υπάρχει πανδημία και ο κορονοϊός δεν χτυπάει κανέναν. Και οι δυο γονείς μου ήταν εμβολιασμένοι”, τόνισε ο Γιάννης Καλλιάνος και πρόσθεσε: “Η μητέρα μου με τις δυο δόσεις και ο πατέρας μου με τις τρεις. Και ο πατέρας μου πηγαίνει καλύτερα γιατί έχει κάνει και τις τρεις δόσεις. Η μητέρα μου μετά τη δέκατη μέρα παρουσίασε πνευμονία και τώρα την έχουμε με οξυγόνο. Παρότι έχει ισχυρή πνευμονία πάει καλά. Έχω φτάσει στα όριά μου.

Δεν μπορείς να δεις τους δικούς σου ανθρώπους. Ο αδερφός μου είναι μακριά στην Κύπρο και τα περνάω όλα μόνος μου. Δεν κλαίω εύκολα και ζητάω συγνώμη. Δεν μου είναι εύκολο όλο αυτό. Ο ένας είναι στον Ευαγγελισμό και ο άλλος στο “Γεννηματάς” και περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνο και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Σε κανέναν άνθρωπο να μην τύχει αυτό που μου έτυχε εμένα. Έπεσε ο πατέρας μου και δεν μπορούσα να ανέβω στο σπίτι”.

Δείτε ακόμα:  «Coca Cola 3E» για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη – «Καμία σχέση με την εταιρεία τα πρόσωπα»

enikos.gr