Γιάννης Μπέζος: «Ας έχουμε και αναταράξεις πολλές φορές, υπάρχει αυτό στην τέχνη»

O Γιάννης Μπέζος σχολίασε την τέχνη και το μέλλον της στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο «Secret» των «Παραπολιτών» όπου μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη σχέση της τέχνης με την πολιτεία.

«Δεν περιμένω κάτι, γιατί η τέχνη είναι πάντοτε ένα ερώτημα. Δεν υπάρχουν ούτε συνταγές ούτε απαντήσεις δεδομένες. Αυτό που έχει σημασία είναι να παραμένουν ζωντανοί και ανήσυχοι οι καλλιτέχνες και οι δημιουργοί. Να μην τα ζητάμε όλα από τους άλλους. Ξέρετε, υπάρχει μια τάση που τα ζητάμε όλα από το κράτος, την πολιτεία… Δεν είναι δουλειά της πολιτείας να θρέψει την τέχνη, γιατί αυτή τρέφεται από μόνη της. Δηλαδή τρέφεται από την ανησυχία και από το τι έχουν να καταθέσουν οι δημιουργοί κάθε φορά. Πιστεύω ότι έχουμε ένα υλικό πολύ αξιόλογο στη χώρα μας, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα θεατρικά μας, αλλά και τα τηλεοπτικά μας, απ’ ό,τι βλέπω», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Ακμάζουν τα πράγματα και διαφοροποιούνται έως ένα σημείο και αυτό είναι πολύ θετικό. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα, ας έχουμε και αναταράξεις πολλές φορές, γιατί στην Τέχνη υπάρχει και αυτό, Δεν μπορεί, δηλαδή, να ικανοποιήσει το 100% των ανθρώπων. Θα ήταν και λίγο ύποπτο αν συνέβαινε αυτό», πρόσθεσε έπειτα ο Γιάννης Μπέζος.

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.