Γιάννης Μπέζος: Δεν γελάω αν σατιρίσει κάποιος τον πρόεδρο της κυβέρνησης ή τον αρχηγό της αντιπολίτευσης

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος και σχολίασε την κατάσταση της τηλεόρασης σήμερα ενώ μίλησε και για την επιτυχία των «Απαράδεκτων» και εξήγησε γιατί είχαν ξεχωριστό επεισόδιο.

«Η τηλεόραση θέλει τόλμη, γιατί είναι συντηρητική. Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε ξένες παραγωγές πολλά θέματα να μην μας ενοχλούν αλλά όταν γίνονται στη γλώσσα μας μάς ενοχλούν. Πρέπει να σταματήσουν να μας ενοχλούν γιατί δείχνουν ότι είμαστε αρχοντοχωριάτες.

Υπάρχουν θέματα πολλά που ταλαιπωρούν την ελληνική κοινωνία, τα βλέπετε καθημερινά στις ειδήσεις τι γίνεται, με τα οποία δεν καταπιανόμαστε. Είμαστε ακόμα στον αστερισμό του χωριού» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Γιατί είχαν και έχουν επιτυχία οι «Απαράδεκτοι»

«Οι Απαράδεκτοι είχαν ξεχωριστό ενδιαφέρον, δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Αυτή η επιτυχία που κατέγραψαν είναι επειδή στην εποχή του ήταν παράξενο. Πριν βγει στον αέρα δεν ήταν και όλοι ενθουσιασμένοι. Μην κοιτάτε εκ των υστέρων που είναι όλοι φαν. Αυτά γίνονται με επιμονή, απενεχοποιημένα και με καθαρή παιδική ματιά. η σειρά αυτό είχε. Το κείμενο της Δήμητρας ήταν εκπληκτικό» τόνισε ο Γιάννης Μπέζος και πρόσθεσε: «Η γλώσσα είναι συντηρητική, είναι γεροντίστικα πράγματα αυτά. Βλέπω σειρές που έπαιζα πριν από 20 χρόνια και είναι πολύ πιο τολμηρές. Τώρα λένε αυτό δεν μπορούμε να το βάλουμε, μιλάμε για γελοία πράγματα. Είναι αστειότητες αυτά».

Δεν γελάω αν σατιρίσει κάποιος…

Σε ερώτηση για αυτά που μπορούν να τον κάνουν να γελάσει, ο Γιάννης Μπέζος απάντησε για αυτά που σίγουρα δεν θα καταφέρουν να τον κάνουν να γελάσει. «Δεν θα γελάσω ποτέ αν δω κάποιον άνθρωπο και σκοντάψει και πέσει κάτω. Δεν το βρίσκω αστείο. Δεν γελάω με φάρσες, δεν μου αρέσουν, το θεωρώ εύκολο. Επίσης δεν γελάω αν σατιρίσει κάποιος τον πρόεδρο της κυβέρνησης ή τον αρχηγό της αντιπολίτευσης. Και αυτό το θεωρώ εύκολο», είπε ο ηθοποιός.

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.