Γιάννης Μπέζος: «Δεν με νοιάζει η γνώμη των ανόητων»

Σε μία ακόμα δήλωση που αναμένεται να συζητηθεί προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν με νοιάζει η γνώμη των ανόητων». Αντ’ αυτού είπε: «Η γνώμη των ανθρώπων που τους εκτιμώ με ενδιαφέρει πάρα πολύ». Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην κόρη του, Ηρώ, και την απόφασή της να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια Σου» του ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Μπέζος δήλωσε παράλληλα ότι το «motto» του στη ζωή είναι το «Θάρρος». «Αυτό που προσπαθώ να λέω και στους νεότερους είναι όχι να δουλεύουνε με θάρρος, να ζούνε με θάρρος και να μη φοβούνται κυρίως την παρέα τους. Ξέρετε η παρέα μας είναι ο χειρότερος εχθρός μας». Ακόμα ο Γιάννης Μπέζος συνέχισε, απαντώντας στην ερώτηση για το ποια αξία θεωρεί πιο σπουδαία: Την Ελευθερία. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ιδανικό. Το μεγαλύτερο ιδανικό είναι η Ελευθερία. Αλλά πρέπει να το εξηγήσω και αυτό: Όχι η Ελευθερία γενικά {είμαι ελεύθερος και χαρούμενος”, αλλά “είμαι ελεύθερος και υπεύθυνος».

Αναφερόμενος στην κόρη του, Ηρώ Μπέζου, είπε: «Δεν υπήρχε περίπτωση η κόρη μου να γίνει κάτι άλλο και να μη γίνει ηθοποιός. Επειδή την παρακολουθούσα από τα πρώτα της βήματα στο θέατρο, είδα ότι είχε ενδιαφέρον μέσα της. Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο είναι πολλά πράγματα. Είναι το πάθος, η παιδεία, το να παίρνεις σοβαρά τον εαυτό σου». Παράλληλα συνέχισε: «Δηλαδή, να μην είσαι έτοιμος να εκφυλιστείς και να γίνεις γελοίος, πράγμα που συνηθίζεται πολύ. Δεν κάνεις γι΄ αυτή τη δουλειά απλά. Κάνεις θέαμα και δεν κάνεις θέατρο. Παντού υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Δεν υπάρχει τομέας επαγγελματικός που να μην τα έχει όλα».

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.