Γιάννης Μπέζος: Δεν θέλω να σκοτώνω τον χρόνο μου και να συνομιλώ με ανθρώπους που μου είναι αδιάφοροι

Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην πορεία του στην υποκριτική, τις αποτυχίες, αλλά και τα σχόλια που έχει ακούσει.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, ανέφερε: «Οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο αγαπούν, άλλοτε δυνατά, άλλοτε υστερόβουλα, άλλοτε ανυστερόβουλα. Υπάρχει όμως, κι ένα μυστικό. Η αγάπη είναι να αγαπάς, όπως αγαπάς τη μοναξιά σου. Κι αυτό δεν είναι τόσο απλό».

Στη συνέχεια, μίλησε για τους ανθρώπους που έχει στον κύκλο του. «Δεν θέλω να σκοτώνω τον χρόνο μου και να χαλάω τη διάθεσή μου και να συνομιλώ με ανθρώπους μου που είναι αδιάφοροι. Κι από νέος, έτσι ήμουν. Επίσης, από νέος είχα μια διάθεση πατερναλιστική, είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας, δεν το έκανα επίτηδες. Δεν φοβάμαι ποτέ στη δουλειά. Θέλοντας και μη, γινόμαστε παραδείγματα», δήλωσε.

Αναφορικά με την αποτυχία στη ζωή κάποιου, είπε: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει κάνει αποτυχία. Είναι μέσα στο παιχνίδι, είναι ένα σκαλοπάτι για να πας παρακάτω. Σε χτίζει μέσα μου πιο πολύ με την επιτυχία. Κάνουμε πράγματα που δεν είναι δεδομένα και γίνεσαι επαγγελματίας παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Είναι ένας τρόπος να δεις τη ζωή διαφορετικά και δεν εξηγείται. Κι αυτή είναι η γοητεία της δουλειάς μας, δεν εξηγείται».

Τέλος, για την αρνητική κριτική, τόνισε: «Κάνουν πιο πολύ θόρυβο τα αρνητικά. Υπάρχουν άνθρωποι που συνομιλούν, φτιάχνουν τις σχέσεις τους, κοινωνικές κι ερωτικές. Ακουμπούν οι άνθρωποι, αλλά δεν τους ακούμε. Είναι αθόρυβοι. Κι επειδή πολύ θόρυβο κάνουν τα συμπράγκαλα κι οι τενεκέδες, ακούμε μόνο αυτά».

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.