Γιάννης Μπέζος: Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ με άνθρωπο που δεν έχει τελειώσει δραματική σχολή

Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Ελένη Τσολάκη παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια αν θα συνεργαζόταν με κάποιον, ο οποίος δεν έχει σπουδάσει σε δραματική σχολή, με την απάντηση του ίδιου να είναι αρνητική.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ με άνθρωπο που δεν έχει τελειώσει την δραματική σχολή, με άνθρωπο που δεν ξέρει. Το ταλέντο είναι χάρισμα, δεν μαθαίνεται. Δεν υπάρχει ταλέντο χωρίς σπουδή σε δραματική σχολή, αυτά είναι αστεία πράγματα. Και να υπήρχαν παλαιότερα τέτοιοι άνθρωποι, ούτε δικαιώθηκαν, ούτε μας έκαναν καλύτερους. Απλώς απέδειξαν ότι η δουλειά αυτή θέλει μόχθο, χρόνο, είναι βιωματική δουλειά και θέλει προσπάθεια. Δεν γίνεται με το καλημέρα σας. Αυτοί που νομίζουν ότι θα βγουν επειδή τους τάξανε πέντε πράγματα και θα κάνουν καριέρα, πλανώνται. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο δισεκατομμύριο» είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Σχετικά με τις κριτικές, ο ηθοποιός υπογράμμισε ότι: «Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει αν είμαι μεγάλος καλλιτέχνης, τον ενδιαφέρει αν λέω την αλήθεια μου ή όχι. Ούτε κάθεται να αναλύσει τους ρόλους, ούτε να κάνει κριτική πώς παίχτηκε το καθένα. Αυτά ούτε εμείς δεν τα ξέρουμε».

Δείτε το βίντεο:

enikos.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.