Γιάννης Μπέζος: «Θεωρώ θετικό να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια»

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» του MEGA και στον Κώστα Τσουρό εξέφρασε την άποψη του σχετικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Αρχικά είπε: «Βλέπω πως γίνεται ένας μεγάλος θόρυβος. Δεν μπορεί να μην υπάρξουν αναταράξεις. Η κοινωνία μας παραμένει συντηρητική όπως και η τηλεόρασή μας. Βλέπετε τις απόψεις της εκκλησίας, εκφράζει μία συντηρητική πλευρά.

«Δεν έχω μετανιώσει κάτι που έχει πει. Εάν συζητιέται κάτι χαίρομαι γιατί σημαίνει πως έχει ενδιαφέρον»

Αυτό δεν σημαίνει πως η κοινωνία πρέπει να το κάνει. Θεωρώ θετικό το να ψηφιστεί το νομοσχέδιο. Για να το αποδεχτεί η κοινωνία θέλει χρόνο. Δεν πατάς ένα κουμπί μια και γίνονται όλοι ξαφνικά ανοιχτοί».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε άνθρωποι με κατάλοιπα χριστιανικά και μία ιστορία με σχέση με την Ανατολή και αυτά δεν λύνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Το ότι η κοινωνία αντιδρά δεν σημαίνει πως η Πολιτεία θα πρέπει να μείνει πίσω.

Να θυμίσω πως με τον πολιτικό γάμο πάλι είχε αντιδράσει η κοινωνία, στις ταυτότητες πάλι, στην κατάργηση της προίκας, αλλά πολύ σωστά έγιναν και τώρα δεν ασχολείται κανείς. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Οι τόνοι πρέπει να είναι χαμηλοί και από αυτούς που είναι υπέρ και από αυτούς που έχουν μια παλαιότερη ηθική».

Η σχέση του ηθοποιού με τη σύζυγο και την κόρη του

Αναφερόμενος στη συνέντευξη στης συζύγου του, Ναταλίας Τσαλίκη, η οποία είπε πως λέει συχνά σ ’αγαπώ καθώς το στερήθηκε στην παιδική της ηλικία, είπε:

«Το σ’ αγαπώ ούτε να το λες ούτε να το διαφημίζεις. Αυτά είναι πράγματα που δεν πρέπει να τα βγάζεις σημαία αλλά πρέπει να τα ζεις. Η ζωή εμπεριέχει τα πάντα. Το να αφουγκραζόμαστε την ευαισθησία του άλλου είναι μία σπουδαία τέχνη. Θέλει να αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να έχεις αυτοπεποίθηση. Να μην φοβάσαι να έχεις συναισθήματα και να ακούμε τον άλλον. Εγώ έκανα αγώνα για να το καταφέρω αυτό. Το να ακούς πραγματικά δεν είναι εύκολο πράγμα. Υπήρχαν χρόνια που δεν άκουγα ή άκουγα επιλεκτικά».

«Στη δημόσια ζωή μου δεν θέλω να ικανοποιώ όλους τους ανθρώπους»

Σε σχέση με το εάν προέκυψαν προβλήματα στη σχέση τους καθώς ήταν και οι δύο ηθοποιοί, ο Γιάννης Μπέζος είπε:

«Υπήρχαν θέματα δημιουργικά σε όσα αφορούσαν τη δουλειά μας. Ανταγωνιστικά προβλήματα δεν υπήρχαν ποτέ. Θεωρώ πως δεν έχει νόημα γιατί όταν μοιράζεσαι τη ζωή και τον χρόνο, το να τον ανταγωνίζεσαι σημαίνει πως δεν τον εκτιμάς».

Ενώ σε σχέση με την κόρη του, η οποία είναι και η ίδια ηθοποιός είπε αναφορικά με το εάν τη βοήθησε το όνομα του πατέρα της.

«Αυτή η δουλειά δεν γίνεται στο όνομα του πατρός και της μητρός. Δεν κάνω κριτική σε κανέναν, ούτε στην κόρη μου. Η υποκριτική είναι ένας χαώδης χώρος που δεν μπορείς να κάνεις κριτική και να πεις να εάν είναι σωστό ή λάθος κάτι. Η κριτική που γίνεται κατ΄ επάγγελμα είναι αστείο. Πρέπει να αφήνουμε τον χρόνο».

«Δεν ασχολούμαι με το τι γράφεται για εμένα»

Παραδέχτηκε πως δεν ασχολείται με τα όσα μπορεί να γραφτούν ανά διαστήματα για εκείνον.

«Δεν ασχολούμαι με το τι γράφεται για εμένα. Το ξέρω πως από τη στιγμή που εκτίθεσαι το θεωρώ φυσικό αλλά εάν είναι κάτι συκοφαντικό θα απαντήσω αλλά δεν έχω δει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Δεν έχω μετανιώσει κάτι που έχει πει. Εάν συζητιέται κάτι χαίρομαι γιατί σημαίνει πως έχει ενδιαφέρον. Εγώ καταλαβαίνω πως οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται διαφορετικά τη ζωή. Αυτό δεν σημαίνει πως εγώ θα ικανοποιήσω τις προθέσεις τους, έχω δικές μου. Όποιος θέλει να συνομιλήσει μαζί μου ευχαρίστως. Στη δημόσια ζωή μου δεν θέλω να ικανοποιώ όλους τους ανθρώπους».

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.