Γιάννης Τσέλιος: “Στόχος μου να δημιουργήσουμε έναν ανταγωνιστικό Θησέα Μ. Μάκρης”

Ο Γιάννης Τσέλιος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας του Θησέα Νέας Μάκρης. Ο κόουτς ανέφερε τα εξής:

“Θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ του Θησέα για τη εμπιστοσύνη που μου έδειξε να αναλάβω την Ανδρική ομάδα. Σε μια δύσκολη περίοδο που ζούμε η ομάδα του Θησέα σχεδιάζει την επόμενη μέρα και τα επόμενα χρόνια θέλοντας να δώσει χώρο σε νέους αθλητές της Ακαδημίας και σε αθλητές της περιοχής μας, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες και υποδομές γι αυτούς.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Νέο G/G στο Μάντσεστερ Γιουν. – Γουέστ Χαμ, σκοράρουν στο Μονακό

Στόχος μου είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική υγιείς ομάδα και να φέρουμε το κόσμο του Δήμου μας στο γήπεδο να την απολαύσει.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόουτς Βλάση Χατζηαναστασίου για την ολοκληρωμένη επαγγελματική πληροφόρηση που μου έδωσε για την ομάδα, πραγματικά είναι ευλογία να αναλαμβάνεις ομάδα που προπονούσε ο coach γιατί είναι, πρώτον πολύ δουλεμένη και δεύτερον και σημαντικότερο είναι ομάδα με αρχές, κανόνες και με σωστή νοοτροπία. Του εύχομαι να βρει τη ποδοσφαιρική στέγη που του αρμόζει βάση των ικανοτήτων του τη νέα χρονιά”.

Δείτε ακόμα:  Εκτός με ΠΑΟ Καλυβίων η Τριγλία Ραφήνας - Το πρόγραμμα όλων των τμημάτων