Γιάννης Ζουγανέλης: “Έχω υπάρξει εκρηκτικός αλλά πότε βίαιος”

O Γιάννης Ζουγανέλης, που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του MEGA «Κομάντα και Δράκοι» βρέθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά και την προσωπική του ζωή.

Ο Γιάννης Ζουγανέλη υποδύεται τον Μπάμπα Μποπ, όπως εξηγεί ο ίδιος «μια μορφή γκουρού».

«Με την καθοδήγηση του Θοδωρή Παπαδουλάκη, που είναι καλός σκηνοθέτης και η εικόνα του είναι μαγική βγήκε ότι έχω στο βάθος στο ψυχής μου. Όλοι οι άνθρωποι παλεύουν ανάμεσα στο καλό και στο κακό. Θεωρώ την ορθοδοξία την πιο ελεύθερη θρησκεία. Το καλό και το κακό υπάρχει και στον Μπάμπα Μπομ. Είναι σε αντιπαράθεση μόνιμη για το τι είναι καλό και τι κακό και τι ενώνει τους ανθρώπους. Ο καθένας αν ψάξει μέσα του θα βρει στοιχεία που μακάρι η ζωή να μην μας επιτρέψει να τα βγάλουμε» ανέφερε ο Ζουγανέλης.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι ο Μπάμπα Μπο θα βρεθεί στο επόμενο επεισόδιο σε μια σπηλιά και έτσι θα σταματήσει η αγωνία μετά την εξαφάνισή του.

«Είναι μια ευκαιρία να μπαίνεις σε ένα ρόλο είτε τον πιστεύεις είτε όχι. εγώ όταν υποδύομαι κάτι αφήνομαι στην μπαγκέτα του σκηνοθέτη. Στην αρχή φοβόμουν το ρόλο» τόνισε ο Γιάννης Ζουγανέλη.

Έχω μετανιώσει για συμπεριφορά μου
Ο Γιάννης Ζουγανέλη αναφέρθηκε και στο ελληνικό #metoo και στην κρίση που ξέσπασε στο θέατρο.

«Έχω υπάρξει εκρηκτικός αλλά το έχω μετανιώσει. Καθόλου βίαιος. Επειδή είχα το άγχος και την ευθύνη μιας δουλειάς είχα εκρήξεις και το μετάνιωσα, αλλά όχι βίαιος» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

«Μια φορά σε ένα λάιβ δεν άκουγα καθόλου. Έκανα νοήματα και ήρθα ένα παιδί κάποια στιγμή γιατί δεν είχαν τελικά συνδέσει τα μόνιτορ και τον έσπρωξα. Μετά να ανοίξει η γη να με καταπιεί, ζήτησα συγγνώμη.

Δεν είμαι έντονος στην διαφωνία, τις περισσότερες φορές αποχωρώ» θυμήθηκε ο ίδιος.

«Σας δίνω τον λόγο της τιμής μου ότι αν κάτι έβλεπα θα το κατήγγειλα. Υπήρξε σκηνοθέτης που ήταν αυστηρός και ασχημότροπος στα παιδιά της πρόβας και πήγα και του το είπα: ‘δεν αντέχω να ταπεινώνονται συνάδελφοι» εξήγησε ο Γιάννης Ζουγανέλης και συνέχισε: «Είμαστε από τους τυχερούς γιατί ακόμα και τα μυαλά που θα θέλουν να φερθούν ξανά βίαια με όποιο τρόπο τώρα θα το σκεφτούν».

megatv.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.