Γιάννης Ζουγανέλης για Σάκη Μπουλά: Δυστυχώς δεν αγαπούσε τον εαυτό του όσο τον αγαπούσαμε εμείς

O Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης και μίλησε για τον αγαπημένο του φίλο Σάκη Μπουλά, που πέθανε τον Φεβρουάριο του 2014, ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο καλλιτέχνης μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, εξήγησε πώς διαχειρίζεται ο ίδιος τις απώλειες στη ζωή του. «Έχω χάσει πάρα πολλούς φίλους που τους έχω μέσα μου. Έτσι διαχειρίζομαι τις απώλειες. Έχω πονέσει πολύ, γιατί η απώλεια παραμένει απώλεια. Ο πατέρας μου έχει πεθάνει εδώ και 25 χρόνια και τον σκέφτομαι πιο πολύ από όταν ζούσε. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Σάκη Μπουλά, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Μανώλη Ρασούλη, τον Νίκο Παπάζογλου, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον προσφάτως αποχωρίσαντα, Άκη Δαούτη, δεν είναι μόνο οι γνωστοί, αλλά και άνθρωποι της καθημερινότητας», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές του Σάκη Μπουλά. Όπως είπε, ο ηθοποιός δεν ήταν καθόλου αισιόδοξος τις τελευταίες μέρες, πριν τον θάνατό του, πράγμα που ο Γιάννης Ζουγανέλης δεν μπορούσε να το αντέξει, αφού δεν τον είχε συνηθίσει έτσι.

«Δεν ήταν αισιόδοξος και αυτό ήταν κάτι στο οποίο δεν μπορούσα να ισορροπήσω. Να, ένα κακό στοιχείο του εαυτού μου. Όταν ήθελε να μου εκφραστεί για τα πράγματα αυτά, αποχωρούσα. Όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, στην αρχή είχε θυμό για όλο αυτό που του συνέβη, αλλά μετά ισορρόπησε. Ο Σάκης ήταν από τους πιο καλλιεργημένους και ωραίους ανθρώπους που είχα γνωρίσει. Δυστυχώς όμως, δεν αγαπούσε τον εαυτό του όσο τον αγαπούσαμε εμείς», σημείωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Τέλος, πρόσθεσε: «Αγαπούσε πολύ το αλκοόλ. Σημασία όμως έχει, όταν φεύγει ο άλλος, να θυμόμαστε μόνο τα καλά από εκείνον».

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.