Γιατί ήρθε ο Μπορίς Τζόνσον στο σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη; (βίντεο)

Γιατί ήρθε ο Μπορίς Τζόνσον στο σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη! Τι έκανε ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας

Η απάντηση είναι πολύ απλή: Ο πατέρας του Στάνλευ Τζόνσον έχει εδώ και δεκαετίες λατρέψει την Ελλάδα, το Πήλιο όπου διατηρεί σπίτι και έτσι ο Μπόρις Τζόνσον, μεγάλωσε και στην Ελλάδα, αφού τα καλοκαίρια ολόκληρα και όχι μόνο, τα περνούσαν εδώ!

Για αυτό και η άριστη γνώση αρχαίας Ελληνικής ιστορίας, των Ελλήνων φιλοσόφων και τα σπαστά Ελληνικά του! Καλά είχες δει. Ο παραιτηθείς πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπορίς Τζόνσον ψώνιζε μόνος του στο ίδιο σούπερ μάρκετ μαζί σου. Το τηλέφωνο σηκώθηκε σχεδόν μόνο του για να απαθανατίσει τη στιγμή.

Ο πολυφωτογραφημένος απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθεί. Χαμογέλασε και χαιρέτισε ευγενικά.

Σχεδόν αμέσως εμφανίστηκε πίσω του η επιβλητική φιγούρα του αστυνομικού φρουρού του. Χαμογέλασε, αλλά πιο σοβαρά αυτός, και ακολούθησε τον κ. Τζόνσον στο διάδρομο με τα νωπά προϊόντα, του σούπερ μάρκετ μεγάλης, γνωστής αλυσίδας, στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης.

Λίγο μετά, όπως βλέπετε στο βίντεο από το Πρώτο Θέμα, μια γυναικεία φωνή ακούστηκε σε έναν οικείο χαιρετισμό στα αγγλικά: “Hi”. Ο Μπορίς Τζόνσον σήκωσε το χέρι του και ανταπέδωσε το ίδιο ευγενικά τον χαιρετισμό. Ζήτησε μερικές διευκρινίσεις για ένα γάλα που ήθελε να αγοράσει και συνέχισε τα ψώνια του ανενόχλητος.

Freegossip.gr

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.