Γιατί καθυστερεί το κυνοκομείο στη Ραφήνα

Ερωτήσεις έγιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο από την γραμματέα Κατερίνα Παπαδοπούλου σχετικά με το κέντρο υγείας, για τον δημοτικό απολογισμό, για τον συνήγορο του πολίτη, για το κυνοκομείο, ενώ ο Ανδρ. Βασιλόπουλος ρώτησε για το κινητό κέντρο ανακύκλωσης και για την ΔΕΑΠ.

Τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Βαγγ. Μπουρνούς ο οποίος απάντησε…

Για το κυνοκομείο: Υπήρξε ένα λάθος όσον αφορά το οικόπεδο το οποίο είχε χαρακτηριστεί ως δασικό. Η δημοτική αρχή έχει κάνει αίτημα για την τροποποίηση. Αν δεν γίνει δεκτό υπάρχει η νομοθεσία που ακόμα και σε δασικά οικόπεδα μπορεί να κατασκευαστεί. Είτε έτσι είτε αλλιώς το έργο θα συνεχιστεί.

Για τον δημοτικό απολογισμό: Λόγω της πανδημίας δεν μπορούσε να γίνει δημόσια ενημέρωση, ετοιμάστηκε ένα έντυπο φυλλάδιο το οποίο αναμένεται να διανεμηθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου μετά το πέρας των εκδηλώσεων, και αν τα μέτρα το επιτρέπουν θα γίνει και ανοιχτή εκδήλωση.

Για τον συνήγορο του πολίτη: Θα γίνει δημοσιοποίηση από την ίδια την υπεύθυνη η οποία έχει καθυστερήσει λόγω ενός ατυχούς γεγονότος στην οικογένεια της.

Για το κινητό πράσινο σημείο: Δεν χρειαζόταν άδεια για να βρεθεί εκεί, μία τέτοια δράση θα έπρεπε να προβληθεί και να το επισκεφθεί και ο πρωθυπουργός

Για την ΔΕΑΠ: Πριν κλείσει το έτος οι εκκαθαριστές θα έχουν παραδώσει όλα τα στοιχεία μετά από τους ελέγχους.

Ο κ. Αραπκιλής απάντησε πως όσον αφορά το κέντρο υγείας έχουν αποκατασταθεί οι λακκούβες και οι κάδοι.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.