Γιώργος Καπουτζίδης: “Αν θελήσω να αποκτήσω παιδί, θα το καταφέρω. Θα φύγω απ’ τη χώρα αν χρειαστεί”

Ο ταλαντούχος Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε “Ενώπιος” Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί. Ο ίδιος ανέφερε ότι προς το παρόν δεν ξέρει αν αυτό είναι που πραγματικά επιθυμεί και πιστεύει πως μέσα στα επόμενα χρόνια θα το δει πιο καθαρά κι αν το θελήσει θα το καταφέρει ακόμα κι αν χρειαστεί να φύγει από τη χώρα.

«Δεν γνωρίζω ποιο είναι το όνειρο της καλής προσωπικής ζωής γιατί αυτό μεταλλάσσεται. Όταν είσαι 13-15 χρονών και βλέπεις, εγώ τουλάχιστον, μόνο σκοτάδι βλέπεις, δεν βλέπεις κάποια προοπτική ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Στην πορεία μεγαλώνοντας και όσο εξελίσσονται τα πράγματα και όσο αλλάζουν τα πράγματα αρχίζεις να βλέπεις ότι ναι, θα μπορούσα να κάνω οικογένεια, θα μπορούσα ίσως να κάνω και παιδί.

Δεν ξέρω αν είναι το θέλω μου, αν θελήσω θα το κάνω πραγματικότητα. Φυσικά ζω σε μια χώρα που δεν μου δίνει αυτό το δικαίωμα, δεν με απασχολεί όμως αυτό. Εγώ θα το καταφέρω και αν χρειαστεί να φύγω από αυτή τη χώρα που πολύ αγαπάω και να πάω κάπου αλλού, όσο αυτή η χώρα αρνείται να παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους πολίτες της, εγώ θα το κάνω παρ’ όλα αυτά.

Δείτε ακόμα:  Εκπαιδευτική τηλεόραση: Τα μαθήματα της Πέμπτης (26/11)

Αλλά νιώθω ότι είμαι σε μια φάση, όπου στα επόμενα δύο χρόνια θα το δω λίγο πιο ξεκάθαρα το μέλλον μου. Ευτυχισμένος θέλω να είμαι», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

faysbook.gr