Γιώργος Καρκάς: «Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένειά μου»

Ο Γιώργος Καρκάς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την πολύκροτη δικαστική υπόθεσή του, τους 16 μήνες που πέρασε στη φυλακή και την αθώωσή του. Ο ηθοποιός, που είχε κατηγορηθεί για βιασμό ταξιτζή, πέρασε ενάμιση χρόνο στη φυλακή και μετά την αθώωσή του επέστρεψε στο θέατρο. Έπαιξε στο Ηρώδειο σε μία παράσταση με αφορμή τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία της Ελλάδας, ένα έργο που βασίστηκε στο θέατρο ντοκουμέντο.

«Δε μπορείς να βγεις από κάτι τέτοιο ίδιος και απαράλλακτος. Από εκεί και πέρα απλώς επέστρεψα στη βάση μου την οποία είχα λίγο χαλάσει. Άλλαξα προς το καλύτερο. Έγινα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου μέχρι στιγμής και δουλεύω για να γίνω ακόμα καλύτερος» ανέφερε ο Γιώργος Καρκάς μιλώντας για το πόσο τον άλλαξε όλη αυτή η ιστορία.

Όσο για την αντιμετώπιση που είχε όταν βγήκε από τη φυλακή είπε: «Όταν αποφυλακίστηκα οι αγκαλιές άνοιξαν, δεν έκλεισαν, κι αυτό έχει να κάνει με το ιδιαίτερο χαρακτήρα που είχε αυτή η υπόθεση, που είναι αυτό της δημοσιότητας, που προέκυψε από τη θεσμική αλητεία της δημοσιοποίησης των στοιχείων μου… Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένειά μου και από τον εαυτό μου. Από κανέναν άλλο».

Δείτε ακόμα:  Survivor: Αστρονομικές οι αμοιβές των Διασήμων!

«Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένειά μου πρώτα και μετά από τον εαυτό μου, από κανέναν άλλο» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Γιώργος Καρκάς.

Ακόμη, ο Γιώργος Καρκάς αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο του ήταν να βρει δουλειά μετά την αποφυλάκισή του.

«Αποφυλακίστηκα στις 3/3/2020 και μετά από ένα μήνα μπήκε η χώρα σε lockdown. Ήμουν 1,5 χρόνο στη φυλακή και με το που αποφυλακίστηκα μπήκαμε σε lockdown. Είχα αρχίσει να συζητώ για δουλειές, αλλά μπήκε ο κορονοϊός και μου έκοψε τη φόρα πράγμα που με ενόχλησε πάρα πολύ γιατί 1.5 χρόνο περίμενα πως και πως να βγω για να πιάσω τη ζωή από τα γκέμια» είπε.

Δείτε ακόμα:  Βαρύ πένθος για τη Λίνα Σακκά: Πέθανε η μητέρα της 1,5 μήνα μετά τον πατέρα της

tlife.gr