Γιώργος Κιμούλης: Απορρίφθηκε η αγωγή του κατά του ΣΕΗ και της μήνυσης της Δούκα

Απορρίφθηκε από το δικαστήριο η αγωγή που είχε καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αλλά και η απάντησή του στη μήνυση της Ζέτας Δούκα εις βάρος του.

Ο ηθοποιός, να θυμίσουμε, ζητούσε από το δικαστήριο να επιδικαστεί το συνολικό ποσό των 481,227 ευρώ επικαλούμενος συκοφαντική δυσφήμηση που υπέστη από όλα όσα ακούστηκαν εις βάρος του.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες του ΕΤ υποστηρίζουν πως μαζί με την απόρριψη, το δικαστήριο επέβαλε στον Γιώργο Κιμούλη να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα 8.222 ευρώ.

Ο φακός της εκπομπής Super Κατερίνα εντόπισε τον Γιώργο Κιμούλη έξω από το θέατρο, όμως εκείνος δεν θέλησε να πει λέξη για την υπόθεση.

Αντιθέτως, ευχαρίστησε με πολλή ευγένεια τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί και τον περίμεναν, τόνισε ότι βιάζεται γιατί έχει δουλειά και αναχώρησε με τη μηχανή του.

Την ευγένειά του σχολίασαν στο πάνελ της εκπομπής, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που τον γνωρίζει προσωπικά να τονίζει πως έτσι είναι πάντα ο Γιώργος Κιμούλης και πως θέλει να μιλάει όποτε θέλει εκείνος και όχι όποτε το απαιτούν κάποιοι…

gossip-tv.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.