Γιώργος Λαμπάτος: Η αποκάλυψη για την οικονομική βοήθεια που του προσέφερε ο Νίκος Οικονομόπουλος

Τον δικό του φύλακα άγγελο έχει στο πλευρό του εδώ και λίγες εβδομάδες ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, ο Γιώργος Λαμπάτος δέχτηκε οικονομική βοήθεια από τον Νίκο Οικονομόπουλο. Όλα ξεκίνησαν όταν η είδηση για την ανέχεια του Γιώργου Λαμπάτου έγινε γνωστή και ένα από τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε ήταν από τον διευθυντή της δισκογραφικής εταιρίας του δημοφιλούς τραγουδιστή.

«Ένα από τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε ο Γιώργος Λαμπάτος ήταν από τον διευθυντή της δισκογραφικής εταιρείας του Νίκου Οικονομόπουλου. “Θα ήθελα να σας συναντήσω για να σας δώσω κάτι”, ήταν τα λόγια του άγνωστου άντρα που τηλεφώνησε στον ηθοποιό. Το ραντεβού κλείστηκε λίγα μέτρα πιο πάνω από το σπίτι του ηθοποιού, στην περιοχή της Αχαρνών.

Εκεί ένας άντρας με εγκάρδιο χαιρετισμό σφίγγει το χέρι του Γιώργου Λαμπάτου και του λέει “αυτά τα χρήματα σας τα δίνει ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος. Σας παρακαλώ δεχτείτε τα, αλλά δεν θα ήθελε ο ίδιος να το αναφέρεται πουθενά”. Ο ηθοποιός άρχισε να κλαίει και να ευχαριστεί τον άγνωστο άντρα που του έδωσε τον φάκελο με τα χρήματα» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

«Όταν πήγε στο σπίτι ο Γιώργος Λαμπάτος και άνοιξε το φάκελο, βρήκε μέσα 2000 ευρώ. Τα έχασε και άρχισε να κλαίει πάλι, γιατί με τα χρήματα εκείνα πλήρωσε τρία ενοίκια που χρωστούσε, λογαριασμούς ρεύματος και ότι είχε πάρει βερεσέ από το κοντινό παντοπωλείο» ανέφερε στην εφημερίδα στενός φίλος του.

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.