Γιώργος Παπαχρήστος: «Φώναζε στον μπράβο του να με σκοτώσει!» (βίντεο)

Ο Γιώργος Παπαχρήστος μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την επίθεση που δέχθηκε από τον εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη.

Ο εφοπλιστής, Γιάννης Καραγιώργης, επιτέθηκε στον αρθρογράφο και Σύμβουλο Έκδοσης της εφημερίδας «Τα Νέα», Γιώργο Παπαχρήστο αιφνιδιάζοντας τον και χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Η επίθεση σημειώθηκε στο ΟΑΚΑ κατά την ανάπαυλα του αγώνα Παναθηναϊκός – Μπράγκα, μπροστά στα μάτια δεκάδων θεατών.

Ο Γιάννης Καραγιώργης, συνοδευόμενος από δύο μπράβους, πλησίασε τον Γιώργο Παπαχρήστο την στιγμή που συνομιλούσε με συνάδελφό του δημοσιογράφο, και του επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά απροειδοποίητα, χωρίς να έχει μεσολαβήσει διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών.

Σχετικά με την πορεία της υγείας του είπε ο σύμβουλος έκδοσης των «Νέων»: «Έχω ένα θλαστικό τραύμα στο ύψος της μύτης και ένα μικρό χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού».

Για την επίθεση που δέχθηκε περιέγραψε: «Δεν έχω ζήσει ξανά τέτοιο περιστατικό στα τόσα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, συνοδευόμενο από ακραίες απειλές για την ζωή μου. Ήταν απίστευτο και σοκαριστικό. Ανεξάρτητα από τα δύο αυτά χτυπήματα που δέχθηκα το πιο σοβαρό είναι το πώς έγινε αυτό το πράγμα.

»Στο ημίχρονο του αγώνα πήγα στο κυλικείο. Στην αίθουσα των VIP υπάρχει ένα κυλικείο στο πίσω μέρος του οποίου πηγαίνουν γνωστοί άνθρωποι. Κατευθυνόμενος προς τα εκεί έπεσα πάνω στον συνάδελφό μας τον Θανάση Τσεκούρα και πιάσαμε κουβέντα για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί που συζητούσαμε σε ένα εύθυμο κλίμα ξαφνικά έρχεται καταπάνω μου αυτός ο άνθρωπος και με χτυπάει στο πρόσωπο με τέτοια ένταση και δύναμη που στην αρχή δεν κατάλαβα τι μου συνέβη.

Κατάλαβα τι είχε γίνει όταν άρχισε τις απειλές ότι θα με σκοτώσει και κάλεσε έναν από τους δύο μπράβους που τον ακολουθούσε να με πυροβολήσει».

Και συμπλήρωσε ο κ. Παπαχρήστος: «Μάτωσε το πρόσωπο μου και καθώς πήγαινα προς το μπάνιο, ενώ αυτός συνέχιζε ένα χυδαίο υβρεολόγιο κατά της οικογένειας μου, με ξαναχτύπησε πάλι πίσω ύπουλα. Δύο μπράβοι που είχε τον συγκράτησαν, όπως και ο Θανάσης Τσεκούρας μπήκε στην μέση.

Χαρακτηριστικά έλεγε ο εφοπλιστής στον μπράβο του κατά του κ. Παπαχρήστου: «Τράβα το πιστόλι ρε, πυροβόλησέ τον, σκότωσέ τον».

«Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έγινε αυτό. Έχω γράψει για αυτόν ό,τι έχει γράψει και ο υπόλοιπος ελληνικό Τύπος. Στα ”Νέα” έχω γράψει για τα ρωσικά λεφτά που στήθηκε το δίκτυο του «Ελλάς Net», χρήματα που είναι Ρώσου ολιγάρχη κι έχει παρέμβει η αμερικανική δικαιοσύνη και έχει συλλάβει έναν συνεργάτη του», πρόσθεσε ο σύμβουλος έκδοσης των «Νέων».

Σε ερώτημα πώς μπήκαν με τα όπλα μέσα στο χώρο του γηπέδου ο Γιώργος Παπαχρήστος σχολίασε: «Μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει, είχαμε ακούσει ότι στα γήπεδα θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι για να μην περνάνε μέσα μαχαίρια κι αντί για αυτό βλέπουμε τι γίνεται μέσα στη θύρα των VIP να περνάει ο άλλος με τα πιστόλια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την επίθεση που εξαπόλυσε ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης εξαφανίστηκε προκειμένου να μην συλληφθεί.

Ανάρτηση έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε από τον εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη και τους μπράβους του.

Στην ανάρτησή του ο Γιώργος Παπαχρήστος αναφέρει πως πρέπει «ένα σώμα, μια γροθιά, δημοσιογράφοι και κοινωνία να κόψουμε το «βήχα» όσων αποπειρώνται να φιμώσουν και να καταπατήσουν, την Ελευθερία του Τύπου».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Ευχαριστώ θερμά για την συμπαράσταση στην άθλια, τραμπούκικη, επίθεση που δέχθηκα. Ένα σώμα, μια γροθιά, δημοσιογράφοι και κοινωνία να κόψουμε το «βήχα» όσων αποπειρώνται να φιμώσουν και να καταπατήσουν, την Ελευθερία του Τύπου. Δημοκρατικό χρέος μην περάσει ο φασισμός τους!».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.