Γκιώνης για Ιωάννα Τούνη: Είναι φίλη με όλους τους βιαστές από το Αχίλλειον

Κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και τον Ηλία Γκιώνη μετά την απόφαση της ινφλουένσερ να μιλήσει ανοιχτά εναντίον του, διαψεύδοντας τα λεγόμενα και τις αναρτήσεις του ακτιβιστή προς το όνομά της.

Συγκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στον Ηλία Γκιώνη με τον ίδιο να απαντά αργότερα μέσα από το προφίλ του στο instagram.

Η απάντηση του Ηλία Γκιώνη στην Ιωάννα Τούνη

«Μη μου ξαναστείλετε παρακαλώ την άθλια Ιωάννα Τούνη που είναι το πιο μεγάλο Κλάουντ των ημερών. Έχει το θράσος να μιλά για εμένα αυτή που πήρε ένα ολόκληρο κίνημα #metoo και μια ιστορία βιασμού που όλοι παλεύουμε να πέσει φως και εκείνη θυματοποιεί τον εαυτό της, ενώ είναι φίλη με όλους τους βιαστές από το Αχίλλειον φτιάχνει τις στολές τους στο μαγαζί και όχι μόνο…

Δείτε ακόμα:  Βάνα Μπάρμπα: «Υπάρχει μία γυναίκα που με παρενοχλεί - Άφησε βαρέλι με βενζίνη έξω από το σπίτι μου»

Μετά τις νέες εξελίξεις και έρευνες με τα ονόματα, τολμά και κάνει παιχνίδι με στόρις στο προφίλ της. Και όσοι έχετε έρθει σε αυτό το προφίλ για ντράμα και μόνο σας παρακαλώ να αποχωρήσετε. Δεν έχω κάποιον αυτοσκοπό εδώ μέσα και κάποιος να πει στην άθλια ινφλουένσερ αφού μιλάει με νούμερα, ότι τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τον έβγαλα μόνο με 8.000 υπέροχα πλάσματα εδώ μέσα.

Εγώ αυτό το προφίλ το έχω χρόνια ολόκληρα και αν είναι να είμαι ήρεμος, να φύγουν όλοι και να μείνουν λίγα και καλά», έγραψε στο προφίλ του στο instagram, ο Ηλίας Γκιώνης.

Δείτε ακόμα:  ΕΣΡ: Καλεί τους ραδιοφωνικούς σταθμούς να δώσουν μέχρι 30 Ιουνίου τα στοιχεία λειτουργίας τους

Όσα ανέφερε η Ιωάννα Τούνη για τον Ηλία Γκιώνη

«Πολλοί βγήκαν και με ρώτησαν τι με έπιασε τώρα και αποφάσισα μετά από τόσο καιρό να φέρω ξανά στην επικαιρότητα το θέμα με το βίντεο. Παιδιά δεν έφερα εγώ το βίντεο στην επικαιρότητα ξανά. Οι τύπου… ινφλουένσερς, ακτιβιστές, δεν ξέρω πως να τους πω… αλλά οι άνθρωποι αυτοί που θέλουν να ανέλθουν επί πτωμάτων», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ μίλησε για τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη γνωστό και ως μικρός πριγκιπάκος στο instagram: «Όπως ο μικρός πριγκιπάκος ο οποίος ανέβασε ανάρτηση και αναφέρει το όνομά μου και αυτό που έκανε σε μένα, δηλαδή κατονόμασε το ποιος είναι υπεύθυνος για το δικό μου revenge porn με ένα όνομα άσχετο γιατί εγώ ξέρω ποιος ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο. Είπα τώρα, εφόσον αποδίδουν σε λάθος ανθρώπους τις ευθύνες να βγω και να μιλήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε ακόμα:  Αγωγή 300.000 ευρώ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη! Σε ποιους;

tlife.gr