Γκρεμίζεται με κρότο! Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Τατιάνα Στεφανίδου: Της γυρίζει την πλάτη ο κόσμος! Γιατί τρώει τη σκόνη της Ναταλίας…

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μέχρι χτες, ήταν συνηθισμένη σε πρωτιές και μεγάλες τηλεθεάσεις σε όποια ζώνη κι αν είχε βρεθεί. Την προτίμηση του κόσμου την είχε δεδομένη όσο κι αν, κατά καιρούς, έπαιρνε και κάποια όχι και τόσο ευχάριστα μηνύματα.

Άλλωστε, η πολύχρονη πείρα της τη βοηθούσε να γυρίζει το παιχνίδι υπέρ της, πατώντας ακόμη και επί πτωμάτων για να γαντζωθεί στην κορυφή.

Η φυγή της από το Open σηματοδότησε μια νέα κατάσταση αφού ο ΣΚΑΪ ουσιαστικά δεν την αποδέχτηκε ποτέ και της έκανε και καψώνια μέχρι τελικά να τη ρίξει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Κι εκεί ξεκίνησε το προσωπικό της Βατερλώ. Η εκπομπή πάει συνεχώς στο χειρότερο με την βασική της αντίπαλο στον Alpha, τη Ναταλία Γερμανού να παίρνει κεφάλια στον πίνακα της τηλεθέασης, αφήνοντάς την πίσω σε τέταρτο ακόμη και κατά 20 μονάδες!

Οι εξελίξεις αυτές έχουν ρίξει ψυχολογικά την Τατιάνα η οποία είναι από τις ελάχιστες φορές που βρίσκεται σε αδιέξοδο. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά ακόμη και το ενδεχόμενο να κάνει ένα διάλειμμα στην τηλεοπτική της καριέρα…

Δες τον πίνακα των τηλεθεάσεων που… καίει την Τάτι:

patkiout.gr