Γλυκά Νερά: Διαψεύδει η οικογένεια της Καρολάιν την αλλαγή επιθέτου της μικρής Λυδίας

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν διαψεύδει όσα ακούστηκαν για την αλλαγή επωνύμου της μικρής Λυδίας

Σε διάψευση για την αλλαγή του επιθέτου της μικρής Λυδίας προχώρησε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της, η οικογένεια της δολοφονηθείσας Καρολάιν, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Συγκεκριμένα, με δήλωσή του ο δικηγόρος της οικογένειας, Αθανάσιος Χαρμάνης, ανέφερε ότι: «η δύσμοιρη οικογένεια της Καρολάϊν, επιφορτισμένη με την φροντίδα για την σωστή ανατροφή της μικρής Λυδίας, είναι διαρκώς υποχρεωμένη να διαψεύδει φανταστικά σενάρια νοσηρών εγκεφάλων.

Δείτε ακόμα:  Δ. Παλλήνης: Βεβαιώσεις απουσίας από την εργασία λόγω χιονόπτωσης και παγετού

Τελευταίο “κρούσμα” η δήθεν πρόθεση για αλλαγή του επωνύμου της μικρής Λυδίας. Ως γνωστόν η αλλαγή του επωνύμου επέρχεται με δικαστική απόφαση, κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερομένου δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του. Προς άρσιν πάσης παρεξηγήσεως, ηθελημένης ή μη, δηλώνω ότι ουδέποτε έλαβα τέτοια εντολή, διαβεβαιώ δε ότι ουδεμία τέτοια σκέψη της οικογένειας υπήρξε, δεδομένου ότι μια τέτοια ενέργεια δεν διαγράφει την ιστορία, ούτε απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο».

Με πληροφορίες από: Star, newsbomb.gr

Δείτε ακόμα:  Αποκλειστικό: Εγκλωβισμένος για 23 ώρες στην Αττική Οδό ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας Κωνστ. Μώρος! (βίντεο)