Γλυκά Νερά: Μόνο τρία περιπολικά ανά βάρδια στη βορειοανατολική Αττική!

Την κακή αστυνόμευση της περιοχής της βορειανατολικής Αττικής επιβεβαίωσε και ο Δημήτρης Αποστολόπουλος, συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., μιλώντας στο OPEN. «Τα τμήματα παρουσιάζουν τεράστια έλλειψη προσωπικού.

Λόγω της τεράστιας έλλειψης αστυνομικού προσωπικού μπορούν να βγουν μέχρι τρία περιπολικά ανά βάρδια συν κάποια από την Άμεση Δράση. Και η περιοχή είναι από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού ως τον Ωρωπό και από τη Νέα Ιωνία ως την Παιανία», ήταν τα λόγια ου

Αναφορικά με το που απασχολούνται οι αστυνομικοί και δεν είναι παρόντες: «Δεν απασχολούνται μόνο στη Βουλή ή σε πρόσωπα. Απασχολούνται και σε στατικούς στόχους όπως είναι οι επιχειρηματίες ή οι πολιτικοί. Οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις θα μπορούσαν να προσλάβουν και ιδιωτική ασφάλεια. Ο Αστυνομικός πρέπει να είναι στον δρόμο και στην κοινωνία. Έχει τύχει μέχρι και τρακάρουν για να πάνε πολύ γρήγορα σε περιστατικά».

Δείτε ακόμα:  Συντονισμένη εκστρατεία σπίλωσης της Καρολάιν & «αθώωσης» του πιλότου από συγκεκριμένα ΜΜΕ - Τι συμβαίνει;

Ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης Πάνος Σόμπολος σχολίασε από τη μεριά του: «Έχουμε αναλογικά τη μεγαλύτερη αστυνομία σε αριθμό από όλες τις χώρες της Ευρώπης. Την πολυπληθέστερη αλλά αστυνομικό δεν βλέπουμε στον δρόμο. Να βγάλουν αστυνομικούς που είναι στη… λούφα και να τους ρίξουν στον δρόμο».