Γλυκά Νερά: Τα όπλα «δείχνουν» τους δράστες – «Τέτοια χρησιμοποιούν οι τσιγγάνοι»

Πλησιάζουν στους δράστες του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά οι αρχές, με τον πρόεδρο Αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργο Καλλιακμάνη να υποστηρίζει πως τα όπλα «δείχνουν» τους δράστες, καθώς τέτοια χρησιμοποιούν οι τσιγγάνοι.

Όπως εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN φαίνεται ότι το συγκεκριμένο έγκλημα έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Πώς μπήκαν κάποιοι άνθρωποι μέσα να ληστέψουν, από την μία, να δέσουν με σπάγκο τον 32χρονο πιλότο και να τον περάσουν γύρω-γύρω με μονωτική ταινία, να σπάσουν τις κάμερες, να βγάλουν τις κάρτες μνήμης και από την άλλη να δένουν με ύφασμα την 20χρονη και να αφήνουν τα κινητά τηλέφωνα.

Τα όπλα δείχνουν τους δράστες

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη οι δολοφόνοι το έχουν ξανακάνει.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι κοινοί εγκληματίες που το χουν ξανακάνει, που έχουν συλληφθεί στο παρελθόν. Θεωρώ απολύτως βέβαιο ότι θα εξιχνιαστεί. Οι δράστες δείχνουν μια αντιφατική συμπεριφορά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι» είπε.

Σύμφωνα τον ίδιο «η γυναίκα που έμενε δίπλα δεν άκουσε τίποτα άλλο, μόνο γρυλίσματα των σκύλων. Υπάρχουν ερωτήματα στον τρόπο που λειτούργησαν». Όπως αναφέρει οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα πιστόλι κλοκ και ένα ασημί περίστροφο. «Τέτοια όπλα χρησιμοποιούν όσοι γνωρίζουν από όπλα και κυρίως τσιγγάνοι, που τα φωτογραφίζουν στα social media» επισήμανε.

pronews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.