Γλυκά Νερά: Τι λέει ο δολοφόνος της Καρολάιν για το ηχητικό ντοκουμέντο (βίντεο)

“Συντετριμμένος” δηλώνει ο δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά ,όπως είπε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα.”

Ερωτώμενος για τις αντιδράσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την δημοσιοποίηση του ηχητικού ντοκουμέντου με τις κλήσεις του στην Άμεση Δράση μετά τη δολοφονία της νεαρής μητέρας είπε ότι το συγκεκριμένο ηχητικό ήταν γνωστό ήδη στις αρχές και είχε δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στον ανακριτή ενώ αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία.

Ο δικηγόρος του επιφυλάχθηκε να πει περισσότερα όταν συμπληρωθεί η δικογραφία. Ο ίδιος ανέφερε ότι ο πελάτης του γράφει στη φυλακή προσωπικά του ζητήματα και σημειώσεις επί της δικογραφίας ,χωρίς να γνωρίζει επακριβώς τι σημειώνει. Ο κ. Παπαιωαννίδης είπε ότι περιμένει να μπουν στη δικογραφία και τα νέα στοιχεία από την Αστυνομία. Αναμένουν να ολοκληρωθούν οι δυο εκθέσεις που έχουν να κάνουν με την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών από την άρση του τραπεζικού απορρήτου και τα αποτελέσματα από την κάμερα που εστάλη στην κατασκευάστρια εταιρεία στην Κίνα για να γίνει ανάσυρση βιντεοληπτικού υλικού.

Δείτε ακόμα:  Σοκ στην Κύπρο: Ομολόγησε τη δολοφονία των δύο Ρωσίδων – Υπέδειξε πού τις έθαψε

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του site protothema.gr ο πιλότος είναι απομονωμένος στο κελί του, γράφοντας όλη μέρα και αρνούμενος να βγει ακόμη και στο προαύλιο των φυλακών γιατί όπως λένε «πηγές» φοβάται να μην τον φωτογραφίσουν.

Άνθρωποι που τον βλέπουν αποκαλύπτουν στο πως ο πιλότος γράφει μανιωδώς, χωρίς όμως να έχει πει σε κανέναν τι ακριβώς αποτυπώνει, για ώρες ολόκληρες καθημερινά, σε λευκές κόλλες χαρτιού.

Στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ο 33χρονος, κρατάει αποστάσεις από όλους, ενώ τυπικές είναι οι σχέσεις με τα δυο άτομα που μοιράζεται το κελί, έναν επίορκο αστυνομικό και έναν άλλο κρατούμενο για χρέη.

Δείτε ακόμα:  Μαραθώνας: Οι μάσκες έπεσαν, ο Δήμαρχος ομολόγησε

Επισκεπτήρια δεν δέχεται . Τις μοναδικές στιγμές που διακόπτει το γράψιμο είναι όταν πιάνει δουλειά στο κυλικείο των φυλακών ως «γραφιάς» και όταν βγαίνει στον τηλεφωνικό θάλαμο για να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του κ. Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη.

ereportaz.gr