Γλυκά Νερά: “Το παιδί μου δεν γυρνάει πίσω” – Συντετριμμένη η μητέρα της 20χρονης (βίντεο)

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η μητέρα της 20χρονης Καρολάιν η οποία δολοφονήθηκε άγρια από ληστές στα Γλυκά Νερά. “Το παιδί μου δεν γυρνάει πίσω” είπε η τραγική μάνα.

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στην Αλόννησο από το τραγικό τέλος της 20χρονης Καρολάιν.

Το νεαρό πανέμορφο κορίτσι οι κάτοικοι του νησιού το θυμούνται από νεαρή ηλικία, καθώς όπως αναφέρουν από μικρή εκεί ζούσε μαζί με τους γονείς του. Μάλιστα και με τον σύζυγο της Χαράλαμπο, η Καρολάιν στην Αλόννησο γνωρίστηκαν από παιδιά, καθώς η μητέρα του ήταν καθηγήτρια στο σχολείο του νησιού για πολλά χρόνια.

Δείτε ακόμα:  Υπόθεση Δογιάκη: Αυτοκτονία δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση - Άφησε και δεύτερο σημείωμα

«Έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ διότι το παιδί αυτό το ξέρουμε όλοι από μικρή ηλικία. Ένα υπέροχο πλάσμα το οποίο μεγάλωσε εδώ στις γειτονιές μας στα μέρη τα δικά μας. Άσχετα από την ξένη καταγωγή του, ήταν σαν ελληνόπουλο κανένας δεν το ξεχώριζε. Οι γονείς του είναι ξένοι και είχαν έρθει εδώ από τότε που η Καρολίνα πήγαινε στις τάξεις του δημοτικού. Ο μπαμπάς της είχε έρθει πρώτα και του άρεσε πάρα πολύ εδώ η ζωή. Έχουν αγοράσει δικό τους σπίτι, μένουν εδώ στη χώρα. Οι γονείς εδώ ζουν. Η Καρολίνα είναι σαν ντόπιο παιδί έκανε προσκοπισμό, αθλητισμό, ένα γλυκό κορίτσι, δυο μέτρα μια κούκλα. Με τον άνδρα της εδώ είχαν γνωριστεί από παιδιά. Η μητέρα του ήταν καθηγήτρια στην Αλόννησο εδώ για πολλά χρόνια και μάλιστα και εκείνος ολοκλήρωσε εδώ πολλές τάξεις του σχολείου».

Δείτε ακόμα:  Γλυκά Νερά: Δικηγόρος πιλότου - Θα προκύψει πληθώρα στοιχείων, Έχει ακόμα δρόμο η δικογραφία

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

ereportaz.gr