Γλυκά Νερά: «Βόμβα» Κατερινόπουλου! «Έχω στα χέρια μου ολόκληρο διάλογο – Αν κληθώ, θα καταθέσω για τη Σούδα» (βίντεο)

Ο Αθανάσιος Κατερινόπουλος μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και στη Σίσσυ Χρηστίδου για την καθημερινότητα του πιλότου στην 6η πτέρυγα των φυλακών του Κορυδαλλού.

«Τελικά αυτή η περίφημη συνταγματική διάταξη ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι του νόμου, μου φαίνεται ότι δυστυχώς δεν εφαρμόζεται όχι μόνο στην καθημερινότητά μας αλλά και στις φυλακές. Μετά από αυτά που άκουσα, έχεις μπάρμπα στην Κορώνη και στη φυλακή περνάς καλά. Δεν υπονοώ τίποτα» ανέφερε αρχικά ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., Αθανάσιος. Κατερινόπουλος.

Και συνέχισε: «Όταν άνθρωποι της καθημερινότητας αναγκάζονται να οδηγηθούν στις φυλακές επειδή δεν έχουν να πληρώσουν μια απόφαση ενός ή δύο μηνών για ασφαλιστικές εισφορές και μπαίνουν μαζί με την υπόλοιπη πλέμπα. Γιατί να υπάρχει αυτή η ανισότητα; Ας βρουν άλλο τρόπο να διαφυλάξουν τη σωματική του ακεραιότητα, όχι όμως έτσι που βγάζει μάτι για τον απλό πολίτη. Θεωρώ ότι έχει ιδιαίτερη μεταχείριση. Αυτά που ακούμε για τα VIP κτλ κτλ…».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο κ. Κατερινόπουλος υποστήριξε ότι έχει στα χέρια του γραπτά μηνύματα από τον ιδιοκτήτη/ιδιοκτήτρια που αναγνώρισε στο πρόσωπο ενός εκ των δύο το ζευγάρι. Αυτό το ταξίδι για το σπίτι στη Σούδα που προοριζόταν για μακροπρόθεσμη ενοικίαση πραγματοποιήθηκε στις 10-12 Απριλίου. Μάλιστα, τόνισε ότι το πρόσωπο που εμφανίστηκε εκεί – είτε η Καρολάιν, είτε ο Μπάμπης- μαζί με ακόμα έναν άνθρωπο, πήγαν ως ζευγάρι.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος:

«Ισχύει αυτό! Ένας από τους δύο με έτερο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι στη Σούδα. Δεν θα πω αν είναι ο δολοφόνος ή η Κάρολαϊν, αυτό ας το βρουν οι αρχές. Αν κληθώ να καταθέσω, θα καταθέσω. Έχω στα χέρια μου κάποια γραπτά μηνύματα, έναν ολόκληρο διάλογο με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου, η οποία αναγνώρισε στο πρόσωπο το ενός εκ των δύο».

«Το ταξίδι έγινε 10 με 12 Απριλίου, μεσούντως του κορονοϊού, τότε που απαγορεύονταν οι μετακινήσεις. Μετά από αυτό το ταξίδι αγόρασαν κι ένα οικόπεδο. Αυτά θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Ποια ήταν τα πρόσωπα που πήγαν; Τι σχέση είχαν μεταξύ τους τα πρόσωπα αυτά; Δεν θα πρέπει να ερευνηθούν αυτά; Ήταν για μακροπρόθεσμη ενοικίαση, τουλάχιστον αυτό μεταφέρθηκε σε εμένα. Ναι, τα δύο άτομα που πήγαν εκεί παρουσιάστηκαν σαν ζευγάρι», πρόσθεσε επίσης ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τα Γλυκά Νερά.

thecaller.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.