Γρηγόρης Πετράκος: Η Ματίνα Παγώνη δεν έχει ιδέα για τα εμβόλια! (βίντεο)

Για τις δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη που είπε ότι όσοι δεν είναι γιατροί δεν πρέπει να μιλούν για τον κορονοϊό αλλά και τη σχέση του με την Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε ο Γρηγόρης Πετράκος στην κάμερα της εκπομπής Love it και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού.

«Με την ίδια λογική δε θα έπρεπε να μιλούν ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε οι δικηγόροι, ούτε οι άλλοι γιατροί. Ας πούμε, η κυρία Παγώνη δεν έχει καμία ειδικότητα που να μπορεί να ξέρει για τα εμβόλια, ιδέα δεν έχει» είπε ο Γρηγόρης Πετράκος.

«Στο σπίτι είμαι μέσα στις γυναίκες και νιώθω ευλογημένος γι΄αυτό. Είναι κάτι που πάντα ήθελα, το ονειρευόμουν από μικρός να έχω κόρες. Και τα τρία μας παιδιά τα ονόματά τους ξεκινούν από “Α”, είναι ο Αχιλλέας ο μεγάλος τους αδερφός, είναι η αγάπη και η Αθηνά. Ο αρχηγός είναι η Θεοφανία, αυτή επιλέγει, αυτή έχει την τελική κουβέντα για τα παιδιά. Αν πω για τέταρτο παιδί θα με σκοτώσει η Θεοφανία.

Είναι μια γυναίκα με τρομερό τσαγανό, τρομερή προσωπικότητα. Στις διαφωνίες θα πάρω την ευθύνη να πω ότι υποχωρώ πρώτος εγώ. Το θεωρώ και τιμή μου. Η Θεοφανία είναι αρκετά εκρηκτική, εγώ είμαι πιο ήπιος, μπορώ να το ελέγξω πιο καλά» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γρηγόρης Πετράκος.

tlife.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.