Η Αδελφότητα Ηπειρωτών Νέας Μάκρης – Μαραθώνα – Ραφήνας έκοψε την πίτα της και τίμησε την επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων (φωτό)

Η Αδελφότητα Ηπειρωτών Νέας Μάκρης, Ραφήνας, Μαραθώνας, Πικερμίου τίμησε την 111η επέτειο από την Απελευθέρωση των Ιωαννίνων, με μια μοναδική ομιλία, παρουσίαση του κ. Ελευθέριου Γείτονα

Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Μάκης Κιάμος, οι επιλαχούσες Βουλευτές κ. Τζίτζου Βασιλική, και κ. Τριανταφυλλίδου Κλεοπάτρα , οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Μαραθώνα Βαγγέλης Σωτηρίου, Κώστας Λάσκος, Βαγγέλης Κυπαρίσσης , Μανώλης Γεωργάτος, ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ. Αρης Παπουτσής, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία Σπανού, Ευτυχία Σπανού , Πέτρος Πάλλης, Κωννος Μεταξωτός, Καλλιόπη Πατεράκη, Ισίδωρος Μέξης, Γιάννης Κυριακού, οι πρόεδροι των συλλόγων Κρητών κ. Ρόζα Αγκισουλάκη, Καρδιτσιωτών κ. Θωμάς Μπουκουβάλας, Ξυλοκέριζας κ. Νίκος Κανελόπουλος, η πρόεδρος της Ηπειρώτικης Εταιρείας κ. Ελίνα Παπαθεοδώρου, ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Μαραθώνα Νέας Μάκρης κ. Θοδωρής Λίωσης, ο πρόεδρος της Αετόπετρας και χοροδιδάσκαλος μας Νίκος Ζέκης, και πλήθος κόσμου.

Μετά την Ομιλία ακολούθησε η κοπή της πίτας, με ηπειρώτικα κεράσματα υπό τον ήχο του ηπειρώτικου κλαρίνου του Χρήστου Γκίτζιου!

Η Αδελφότητα ευχαριστεί το ζαχαροπλαστείο στο Πικέρμι Cake love και προσωπικά την Ειρήνη Τσούκα για την ευγενική της χορηγία για τις βασιλόπιτες! Να έχουμε όλοι καλή κι ευλογημένη χρονιά!!!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.