Η Ακαδημία Shotokan Καράτε Ραφήνας σάρωσε τα μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Στεφανόπουλος» (Ολυμπιακό κέντρο Πυγμαχίας) Περιστερίου στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2021 έδωσαν το παρών και σφράγισαν την επιστροφή τους στις αθλητικές διοργανώσεις η αγωνιστική ομάδα και ο προπονητής της Ακαδημίας μας Γιάννης Μαθιόζογλου στα πλαίσια της διεξαγωγής του Πανελλήνιου Κυπέλλου Καράτε Έγχρωμων και Μαύρων Ζωνών Karate Open Series Αθήνα 2021…

… αποκομίζοντας μετάλλια αλλά και πολύ χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον. Η Ακαδημία Shotokan Καράτε Ραφήνας με τους 12 αθλητές που μας εκπροσώπησαν κατάφερε να κατακτήσει 8 Χρυσά, 3 Αργυρά και 6 Χάλκινα μετάλλια σε κατηγορίες ΚΑΤΑ και KUMITE.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την αγωνιστική ομάδα που παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας, συνεχίζει με τις επιτυχίες της να μας κρατά σε υψηλό Πανελλαδικά επίπεδο.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους συνοδούς γονείς, Κωνσταντίνο Γκαγκά και Ανδρέα Τσαγκαρόπουλο που ακούραστοι παρείχαν στην ομάδα ότι χρειαζόταν και ήταν πάντα στο κατάλληλο μέρος τη κατάλληλη στιγμή για να μην λείψει τίποτα καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης.

Τέλος, συγχαρητήρια στους αφανείς ήρωες γονείς, που στηρίζουν αδιάκοπα τα παιδιά στο να προσπαθούν και να πετυχαίνουν τους στόχους τους έχοντας άμεσο αντίκτυπο στο μέλλον και τη ζωή τους. Να είμαστε καλά να ζούμε συχνά τέτοιες στιγμές και να δημιουργούμε όμορφες αναμνήσεις!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.