Η αλήθεια για Κρατερό-Καραβάτου! Τι συμβαίνει μεταξύ τους εδώ κι έναν χρόνο;

Τόσο η Κατερίνα όσο και ο Κρατερός γνωρίζουν καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας. Άλλωστε, μέχρι πρότινος, Καραβάτου και Κατσούλης, ως το μπροστινό δίδυμο της «Φωλιάς των Κουκου» συμπαρουσίαζαν το πρωινό του Star, που έβριθε θεμάτων gossip θεματολογίας.

Έτσι, βρήκαν τον τρόπο να κρατήσουν κρυφή την πολύ σοβαρή κρίση που, σύμφωνα με όσα μας μετέφεραν άνθρωποι του περιβάλλοντός τους, περνούν εδώ και ένα χρόνο.

«Δεν ανταλλάσσουν λέξη»…

Μάλιστα, όπως είπαν χαρακτηριστικά στο MakTv που αποκάλυψε πρώτο το θέμα κατ’ αποκλειστικότητα: «Τον τελευταίο καιρό ούτε καν μιλούσαν στην εκπομπή. Δεν αντάλλασσαν λέξη. Ούτε καλημέρα! Η δε Κατερίνα, μέχρι και σήμερα είναι καθημερινά θλιμμένη και κλαίει με το παραμικρό. Ώρες-ώρες δείχνει σαν χαμένη. Απεναντίας, ο Κρατερός από την ημέρα που έφυγε οριστικά από την εκπομπή δείχνει ανανεωμένος. Έβαλε και μαλλιά… Προφανώς, δεν έχουν αποφασίσει να ανακοινώσουν κάτι ακόμα».

Δείτε ακόμα:  Στέλιος Μάινας: «Είναι δυσάρεστο και εγκληματικό να συμβαίνει αυτό»

Σε αντίθεση δηλαδή με εκείνη, ο Κρατερός δείχνει ευδιάθετος με τάσεις αλλαγών ακόμα και στην εμφάνισή του καθώς, όπως ο ίδιος έκανε γνωστό στα σόσιαλ μίντια και μάλιστα με αποδείξεις, μόλις έκανε εμφύτευση μαλλιών. Κοινώς, η Κατερίνα καταρρέει κι εκείνος… ανθίζει! Και σύμφωνα με αυτά που μας μετέφεραν αξιόπιστες πηγές, η ανακοίνωση του χωρισμού τους ίσως και να είναι θέμα ημερών.

Ήδη, ο Κρατερός επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ με τη δήλωση που δημοσιεύτηκε σε γνωστό σάιτ: «Δεν μπορώ να συνυπάρξω ξανά με την Κατερίνα»…

Δείτε ακόμα:  Το Πειθαρχικό του ΣΕΗ εξετάζει την αποβολή τριών ηθοποιών - Τι δήλωσε ο Μπιμπίλας

Πηγή: patkiout.gr