Η απίστευτη φωτογραφία που δείχνει τι συμβαίνει στις εταιρείες Courier

Viral έχει γίνει μία ανάρτηση που εξηγεί γιατί υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των δεμάτων.

Τεράστιο είναι το θέμα που έχει δημιουργηθεί εδώ και αρκετές μέρες με τις εταιρίες courier. Η μία πίσω από την άλλη προχωρά σε ανακοινώσεις προς το καταναλωτικό κοινό ενημερώνοντάς το ότι λόγω του μεγάλου όγκου των παραγγελιών υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

Το ζήτημα είναι ότι οι καθυστερήσεις αυτές στην πλειοψηφία τους ξεπερνούν τις εβδομάδες, με τους καταναλωτές να είναι ενοχλημένοι και δυσαρεστημένοι με την -μη- εξυπηρέτησή τους. Μάλιστα, υπάρχουν καταγγελίες από εργαζόμενους πως οι εταιρείες επέλεξαν να μην κάνουν προσλήψεις σε προσωπικό και επενδύσεις σε τεχνικό εξοπλισμό παρά το γεγονός ότι οι διαδικτυακές αγορές αυξήθηκαν κατακόρυφα μετά το πρώτο lockdown.

Κάπως έτσι πληθαίνουν οι μαρτυρίες για πολύ μεγάλες καθυστερήσεις, ακόμη και μη παραδόσεις πακέτων. Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου και μία ανάρτηση που εξηγεί με τον πιο απλό τρόπο τι συμβαίνει αυτές τις ημέρες στις εταιρίες courier. Η συγκεκριμένη συνοδεύεται και από μία φωτογραφία με πακέτα που είναι πεταμένα σε χώρο αποθήκευσης.

Αναλυτικά γράφεται σε αυτή:

Έτσι είναι πεταμένα τα δέματα σας, στις ταχυμεταφορικές (courier). Γιατί; Γιατί το μόνο που ενδιαφέρει τις courier είναι το αλόγιστο κέρδος. Δεν κάνανε προσλήψεις, δεν αγόρασαν οχήματα και απλά “στίβουν” τους εργαζόμενους.

Πως να αντισταθείτε; Κάντε καταγγελίες για τις αργοπορείες, αρνηθείτε την παραλαβή λόγο καθυστέρησης. Μην πάτε στα καταστήματα να παραλάβετε αφού έχετε πληρώσει για κατ΄οίκον παράδοση. Επίσης και κύριο: ΜΗΝ πιέζετε με τηλέφωνα για ποιο γρήγορη παράδοση, θα το μετακυλίσουν στον εργαζόμενο! Δώστε φιλοδώρημα, το πιθανότερο είναι ότι δουλεύει υπερωρίες που δεν πληρώνεται.

pagenews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.