Η δεύτερη πανδημία που ο Χατζηνικολάου προβλέπει ότι θα φέρει πολιτικές εξελίξεις

Ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον Real FM έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για μία από τις πιο δύσκολες και επικίνδυνες για τον γενικό πληθυσμό εξελίξεις γύρω από έναν συγκεκριμένο κλάδο, ο οποίος μπορεί να αποβεί το ίδιο καθοριστικός για τα νοικοκυριά με αυτόν της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στο σχόλιο που έκανε στην εκπομπή του αναφέρθηκε στην ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, φοβούμενος ότι μπορεί να φέρει πολιτικές εξελίξεις εκτός και αντιμετωπιστεί άμεσα από την κυβέρνηση. Σχολιάζοντας τις αυξήσεις που υπάρχουν στην ενέργεια ανέφερε ότι υπάρχουν και αυτοί οι επιτήδειοι που θα εκμεταλλευτούν την άνοδο του πληθωρισμού και παίζουν κερδοσκοπικά παιχνίδια.

Αυτά τα παιχνίδια όπως συμπλήρωσε είναι πλέον φανερά στα σούπερ μάρκετ και τις τιμές στα ράφια των προϊόντων, ενώ παράλληλα ζήτησε από το υπουργείο ανάπτυξης να κάνει ελέγχους και μάλιστα πολλούς και αυστηρούς για να συγκρατήσει το κύμα κερδοσκοπίας το οποίο εξελίσσεται κάτω από το κύμα που φέρνει ο πληθωρισμός.

Τέλος προειδοποίησε ότι όσοι υποτιμούν το θέμα της αύξησης στην ενέργεια και στα ράφια των σούπερ μάρκετ κάνουν πολύ μεγάλο πολιτικό λάθος, κρίνοντας από την ασφάλεια της οικονομικής τους ευμάρειας χωρίς να συναισθάνονται τον φόβο των νοικοκυριών στους ενεργειακούς λογαριασμούς.

dailymedia.com.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.