Η Δήμητρα Λαμπαρού ζητά άμεση συνεδρίαση του Δ.Σ Μαραθώνα για την απόφαση της Περιφέρειας

Σχετικά με την από 5/12/2020 απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για την ένταξη της Πράξης Μονάδα επεξεργασίας αστικών στερεων αποβλήτων στην Βορειοανατολική Αττική, η Δημοτική Σύμβουλος Μαραθώνα Δήμητρα Λαμπαρού αναφέρει…

Δήμαρχε, Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα, Δημοτικοί Σύμβουλοι… Πέρασε ένας μήνας από την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη που ενέκριναν την χρηματοδότηση για επιπρόσθετα έργα στην περιοχή Μαύρο Βουνό Γραμματικού αξίας 50 εκ. ευρώ.

Όλοι οι Σύλλογοι και οι φορείς του Δήμου μας, αλλά και όμορων Δήμων προέβησαν στη δημοσιοποίηση επιστολής διαμαρτυρίας κατά της απόφασης της Περιφέρειας Αττικής.

Δείτε ακόμα:  Μαραθώνας: Τον Φεβρουάριο οι πλειστηριασμοί των μεγάλων ακινήτων του Project Ektasis

Εσείς κύριε Δήμαρχε, κύριοι Αντιδήμαρχοι, αυτόν τον ένα μήνα από την απόφαση της Περιφέρειας τι σκέφτεστε να κάνετε??? Για ποιον λόγο τόση αδράνεια, τόσο καιρό???

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης για τον Δήμο μας και κυρίως για την υγεία μας που αν μη τι άλλο, όλοι διαπιστώσαμε τον τελευταίο χρόνο την πολυτιμότητά της, προτείνω να γίνει άμεση συνεδρίαση του Δ.Σ Μαραθώνα δια ζώσης προκειμένου να καταψηφιστεί ομόφωνα η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής.
Ας μην χάσουμε και άλλο χρόνο….

Δείτε ακόμα:  Μαραθώνας: Στηρίζουμε την τοπική αγορά, στηρίζουμε τον Δήμο

Δήμητρα Λαμπαρού
Δημοτική Σύμβουλος Μαραθώνα